36,2 - 74,7 MFt
  • 6 fotó
  • Térkép
36,2 - 74,7 MFt
+3620232 9766
Cordia Értékesítési Iroda Cordia Management
Telefonálok

Centropolitan by Cordia

Budapest, VIII. kerület Bacsó Béla utca 17.

2021.04. átadás
25 / 138 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

A Centropolitan új építésű lakásai kiváló közlekedési és szolgáltatási környezetben helyezkednek el a főváros 8. kerületében: 200 méterre található a 2-es, 250 méterre a 4-es metró, 200 méterre pedig a 4-6-os villamos vonala, továbbá számos további villamos- és buszjárat is elérhető a közelben. Pár perces sétára van csak az Europeum bevásárlóközpont, a környéken számos étterem, kávézó, mozi, színház, múzeum, sportközpont, iskola, gyógyszertár, posta és bankfiók is megtalálható.

A Centropolitan új lakásai biztonságos és értékálló befektetést jelentenek. Ideális elhelyezkedésük – a felújított Rákóczi tér és a megújuló Blaha Lujza tér között -, szolgáltatási ellátottságuk és könnyű megközelíthetőségük miatt rövid- és hosszútávú tartózkodásra is kiválóan bérbe adhatóak, így magas hozamot biztosítanak tulajdonosaik számára.

A Centropolitan lakásai egy csendes kis mellékutcában találhatóak, de a főváros számos látnivalója, éttermek, kávézója, valamint a legnépszerűbb belvárosi szórakozóhelyek nyüzsgése csupán sétatávolságra van.

A modern, minőségi lakásokhoz a földszinten kertkapcsolat, az emeleti otthonokhoz erkély tartozik. A közös használatú belső kertben pihenő teraszt alakítunk ki.


  • egyéb fűtés

Hirdetés

Környék bemutatása

© 2022