129,9 MFt
  • 3 fotó
  • Térkép
129,9 MFt
G. Péter Völgy Liget
Telefonálok

Völgy Liget

Budapest, II. kerület Völgy utca 10.

2017.02. átadás
3 / 20 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

"Az 5.635 m2 erdős területen elhelyezkedő Völgy Liget lakói sem a természetről, sem a városi lét szolgáltatásairól lemondani nem kívánó, elvárásokkal rendelkező, környezettudatos emberek.
A Völgy Liget otthonai az Önök elvárásai és a mi tapasztalataink alapján kerültek megvalósításra. Egyedi miliőjű, otthonos és praktikus lakásainkat a magas használati érték, a fenntarthatóság és az értéktartás jegyében építettük.
Az ideális, fél hektárt meghaladó telekméret és -geometria, az optimális irányú és arányú lejtés, valamint a pazar ősfás faállomány kedvező feltételeket és egyben lehetőséget teremtett a Völgy Liget négy épületének szabadon álló telepítésére, csökkentve az átlátást, hangsúlyozva a kilátást, páratlan lehetőséget teremtve egyúttal a piacon egyedülálló méretű és használati értékű, jellemzően ősfás, nagy területű kizárólagos használatú kertek kialakításának.
A négy, egyenként pince + földszint + emelet + felső szint kialakítású, személyfelvonóval ellátott épület mindegyike az erdős terület egy-egy kisebb tisztásán épület meg. A területre történő bejutást az utca felől egy közös, mind gyalogos, mind gépjárműbehajtást lehetővé tévő kapu biztosítja. Az épületek pinceszintjein kialakított parkolók a terület hossztengelye mentén található közös belső úton keresztül közelíthetőek meg, míg az épületek főbejárataihoz gyalogos sétányok vezetnek. A terület meghatározó része közös használatban áll, az utca felőli széles előkertben a lakók gyermekei részére kikapcsolódási lehetőséget biztosító közös játszótér, míg az utcától távol eső, intenzív fás területen közös használatú kerti pihenő terület került telepítésre. A kerti ösvények, sétányok éjszakai megvilágítása biztosított, parkolásra az épületek pinceszintjén kialakított kényelmes méretű teremgarázsokban van mód."

  • új építésű
  • Energiatanúsítvány: A+
hirdetés

Környék bemutatása

© 2019