29,4 - 70,9 MFt
  • 3 fotó
  • Térkép
29,4 - 70,9 MFt
+36 1 700 8231
Kocsis Zoltán GEOS Group Hungary GEOS Group Hungary
Telefonálok

Sunny Side Residence

Budapest, IX. kerület Lenhossék utca 16.

2022.06. átadás
70 / 71 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

Egy folyamatosan megújuló városrészben és környezetben épül a Sunny Side Residence. Melynek tervezésekor nem csupán arra figyeltek, hogy korszerű és elegáns lakóház legyen, de emellett minőségi és időtálló anyagfelhasználást is kulcsfontosságúnak tartották. Az energiatudatosság is szignifikáns pontja volt a tervezésnek úgy mint: zöldfelületek kialakítása, árnyékolás és hővisszanyerés.
Lakások tájolása mind a Nap felé néz, északi tájolású lakás nem is lett tervezve, továbbá lakásokhoz balkonokat és loggiákat terveztek. A lakások mérete a garzontól a háromszobás lakásig terjed. Az épület tetejét egy zöldtető teszi hangulatossá.

Célunk, hogy tulajdonosaink számára élhető, kényelmes és napfénygazdag otthonokat teremtsünk!

A kétszintes mélygarázs nem csupán a tulajdonosok kényelmi és biztonsági szempontjait hivatott ellátni, de az utcán parkoló autók számát is csökkenti.
Akadálymentes megközelítése az épületnek nem csupán kívülről de az épületen belül is minden szinten biztosított.
A szintek tervezésénél a nagy üvegfelületek alkalmazása lehetővé teszi a lehető legtöbb természetes fény mozgását.
Közlekedés szempontjából szinte mindenhova eljuthatunk akár autóval megyünk akár tömegközlekedéssel vagy éppen biciklivel.
A környéken koncentrálódik Budapest egyetemeinek jelentős része is. Ennek hatására nemcsak a lakó és irodahelyiségek értéke megnövekedett. Nem elhanyagolható az sem, hogy a kerületben lévő parkok, zöldfelületek sok opciót biztosítanak szabadtéri kikapcsolódásra, sportolásra.

  • házközponti egyedi méréssel
  • Energiatanúsítvány: CC

Parkolás

teremgarázs beálló
43db szabad hely
Nincs megadva

Környék bemutatása

© 2019