16,7 - 25,1 MFt
  • 2 fotó
  • Térkép
16,7 - 25,1 MFt
+3630328 4500
A.József Spanyolkert
Telefonálok

Spanyolkert

Nyíregyháza, Törzs utca 5-7.

2017.02. átadás
31 / 63 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

A Spanyolkert magas használati értékű otthonoknak ad helyet, melyek egyúttal tulajdonosaik értékálló befektetései is egyben. Életvidám, modern megjelenésű, átriumos, napfényes lakóépületeinket padokkal, játszótérrel rendelkező izgalmasan megformált, gépjárműforgalomtól mentes parkkal teljesítettük ki, mely megfelelő környezetet nyújt a munka utáni vagy hétvégi pihenéshez.
A SpanyolKert lakói igazán szeretnek élni. A lakóépületek megtervezése előtt megkérdeztük Önöket, vágyott életstílusukról és álmaik lakásáról. Balázs Tibor nyíregyházi építészt kértük fel, a SpanyolKert otthonainak megtervezésére az Önök elvárásai és a mi tapasztalataink alapján. Kényelmes, praktikus lakásainkat a magas használati érték és a fenntarthatóság jegyében építettük.
Az épületeken belül és kívül közösségi területek találhatóak. A SpanyolKert padokkal, a játszótérrel és a park izgalmas megformálásával teszi kellemessé a munka utáni vagy hétvégi pihenést. A nagyméretű, járművek elől elzárt kert a kisgyermekes családok számára is biztonságos. A park utcák felőli szélén és az épületek alsó szintjén találhatóak a garázsok és parkolóhelyek.

  • új építésű
  • gáz (cirko)
  • Energiatanúsítvány: A+

Parkolás

teremgarázs beálló
3 000 000 Ft
hirdetés

Környék bemutatása

© 2019