28,9 - 72,9 MFt
  • 2 fotó
  • Térkép
28,9 - 72,9 MFt
+3630625 8105
Terjék Tímea Rosalia Ház Ingatlanforgalmazó és Tanácsadó Kft.

Érdeklődj most és nyerj egy 50 000 Ft értékű KIKA vásárlási utalványt!

Telefonálok

Sobieski Ökoház

Budapest, IX. kerület Sobieski János utca 2.

2020.07. átadás

Az eladó lakópark leírása

A Sobieski J. 2-4. társasházban 75 db különböző méretű lakásból választhatnak a jövőbeni tulajdonosok, mindemellett, 26 db pinceszinti, 21 db földszinti teremgarázs-beálló és 8 db tároló kapott helyet.
Az Öko Társasházaink következő üteme a Középső-Ferencváros megújult környezetében, kiváló közlekedés mellett, mégis egy csendes, egy irányú utcában épül. Pár perc sétával több villamosvonal, illetve a 3-as metró is könnyen elérhető. A közelben számos üzlet és több bevásárlóközpont is kiszolgálja a lakókat. A gyermekeket játszóterek és parkok várják, a fiatalok több étterem közül is választhatnak.
A társasház lakói Középső-Ferencváros legnagyobb zárt parkjának csendjét és nyugalmát is élvezhetik. Mindez a kényelem 21. századi technikai megoldásokkal párosul. A geotermikus rendszerű társasházi lakásainkban nemcsak a fűtés, hanem a hűtés és a használati melegvíz ellátás is geotermikus energiával történik.
A geotermikus energiaellátás segítségével olyan új, a 21. század elvárásainak megfelelő lakásokat építünk, amely alacsony rezsi költsége mellett energiatakarékos, környezetbarát és allergiamentes is.

  • geotermikus
  • Energiatanúsítvány: AA+

Parkolás

teremgarázs beálló
50db szabad hely
Nincs megadva

Környék bemutatása

© 2019