23 - 48 MFt
  • 3 fotó
  • Térkép
23 - 48 MFt
+3630263 0711
Mantra Development Magdolna rehabilitációMagdolna rehabilitáció
Telefonálok

Simona Ház 2

Budapest, VIII. kerület Lujza utca 10.

2019.02. átadás
20 / 21 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

A Simona Ház 2. 200 méterre található a Simona Ház 1-től.
Az épület, egy hat emeletes, 21 lakásos társasház, egyszerre tradícionális és előremutató homlokzattal és a tőlünk már megszokott kimagasló, európai szintű belső dizájnnal.

A kivitelezést a Simona Ház 1-nél már bevált cég végzi.
A lakások átadása 2019 februárja és áprilisa között történik.

Energetikailag hatékony, magas színvonalon, tartós minőségben bebútorozott, világos, okos helykihasználású, megfelelően gépesített, azonnal költözhető lakásokat készítünk.

Nálunk a "fiataloknak szoló, illetve diáklakás" nem a színvonalat jelzi, hanem azt, hogy figyelembe vettük, hogy mi fontos az ott lakó diákoknak / pályakezdőknek.

Lakásainkat befektetőknek és gyermekeiknek lakást vásárló szülőknek terveztük.
Olyan befektetőknek, akik átlag feletti hozamot és piacvezető értékemelkedést szeretnének elérni.
Olyan szülőknek, akiknek fontos, hogy gyerekük magas minőségű, vidám lakásban lakjon, amit később, az értékemelkedés miatt, ugródeszkának használhatnak következő lakásuk vásárlásánál.

A Simona Ház lakásai szexik, azonnali birtoklási vágyat váltanak ki. Okos alaprajzú és magas színvonalú, kulcsra kész, bútorozott lakásokat árulunk, gépesített konyhával. A környéken tanuló 36,000 diák az elsődleges célcsoport.

A Simona Ház 1. és 2. építészeivel, már több, 5 csillagos hotelünkön is együtt dolgoztunk. Az ott szerzett tapasztalatokat is hasznosítottuk a Simona Ház 2. tervezésében.

Átadás: 2019. február-április.

hirdetés

Környék bemutatása

© 2018