25,3 - 140,2 MFt
  • 6 fotó
  • Térkép
25,3 - 140,2 MFt
+361919 3276
Metrodom Metrodom
Telefonálok

Metrodom Panoráma

Budapest, IV. kerület Attila utca 14-18.

2018.12. átadás
283 / 632 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

Miért válassza a Metrodomot?

- 20-80%-os fizetési ütemezés
- okosotthonok
- saját kivitelezés
- banki háttér
- referenciák
- garancia+

A Metrodom Panoráma több szempontból is kiemelkedik az átlagos új építésű lakóparkok közül. A Metrodom Panoráma a közelmúltban megújult, történelmi városmaghoz, a Szent István térhez kapcsolódva alkotja az új, lokális városközpontot. Az autóforgalom elől elzárt sétálóteret határoló, épületek tornyai 55 méterre magasodva az utcaszint fölé már messziről magukra irányítják a figyelmet. A többfunkciós városközpontban a 632 lakás mellett üzletek, vendéglátóhelyek és irodák kerülnek kialakításra.
Elég csupán ránézni a képekre, hogy látható legyen, a Metrodom Panoráma nem csak Újpest, de egész Budapest egyik legkülönlegesebb lakóparkja, amely látványosan kapcsolja össze a modern, ég felé törő házakat és az élő természetet. A 17 emeletes tornyokból lélegzetelállító kilátás nyílik a városra, illetve a Dunára, az igazán egyedi élménynek azonban ez csak az egyik felét jelenti. Az épületek homlokzatán, az erkélyekre ültetett 170 fa, illetve az erkélyek vonalában elültetett mintegy 10.000 kisebb növény teszik a Metrodom Panorámát olyan figyelemfelkeltővé, amivel meghatározza Újpest városképét.
A lenyűgöző külső megjelenésen túl a Metrodom Panoráma sok mindent nyújt az itt élőknek. A sétálótér egyaránt kínál lehetőséget a pihenésre, a közösségi életre, illetve több korosztályos, modern játszóterével időtöltést a gyerekeknek és szülőknek. A teret szegélyező üzletek legnagyobbika élelmiszerboltként működik majd, de lesz fitneszterem, étterem, cukrászda, kávézó, illetve más, a lakóknak szóló szolgáltatásokat kínáló üzletek is. (A funkciók hosszútávú megtartása miatt az üzlethelyiségeket nem értékesítjük, hanem bérbe adjuk.) Az egyes épületek nagyvonalú, elegáns előtereket kapnak, ahol a lakóközösség igényei szerint portaszolgálat működhet.

Parkolás

teremgarázs beálló
1 690 000 Ft

Zöld jellemzők

  • Extra hőszigetelés
  • Szelektív hulladékgyűjtés
  • Egyéni fogyasztásmérők
  • Energiahatékony fényforrások
  • Zöldtető

Műszaki jellemzők

  • Mozgásérzékelő világítás
  • Esővízgyűjtés
  • Alkonykapcsoló

Metrodom Panoráma eladó lakásai

ÁrVálassz
MéretVálassz
Szobák számaVálassz
hirdetés

Környék bemutatása

© 2018