30,4 - 66,6 MFt
  • 5 fotó
  • Térkép
30,4 - 66,6 MFt
+36 1 701 1745
Magdolna Ház LGT Magdolna

Érdeklődj most és nyerj egy 50 000 Ft értékű KIKA vásárlási utalványt!

Telefonálok

Magdolna Ház

Budapest, VIII. kerület Magdolna utca 38.

2020.12. átadás
45 / 45 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

AZ ÉPÜLET

Cégünk jelenlegi beruházását Budapesten, a 8. kerület szívében, a főbb közlekedési útvonalakhoz közel, mégis csendes, nyugodt helyen valósítja meg a Magdolna utca 38. szám alatt.
Társasház építési projektünk célja alacsony fenntartási költségű, élhető lakások kialakítása a lakásvásárlók számára elérhető áron.
A 45 lakásos társasház tervezésénél fő szempont volt, hogy jó elosztású, világos belső terek jöjjenek létre, így olyan modern lakóterek valósulhatnak meg, melyek a mai elvárásoknak maximálisan megfelelnek. Vásárlóink többféle lehetőség közül választhatnak. Különböző méretű, elosztású, erkélyes vagy teraszos lakások is szerepelnek kínálatunkban.
Az épület az átgondolt és körültekintő tervezésnek köszönhetően a lakások nagy üvegfelületekkel és háromrétegű nyílászárókkal rendelkeznek.
A 45 lakásos társasházban 2-5 szobás, jó elosztású, világos, erkélyes, 40 m2-től induló lakások kaptak helyet, melyekhez opcionálisan parkoló is tartozik.

A KÖRNYÉK

A Magdolna Ház elhelyezkedése a Lujza utca és a Magdolna utca sarkán a Teleki tér közelében található. Tömegközlekedés szempontjából kiváló, számos busz és vonalas közlekedési eszköz található a ház közvetlen közlében. Az M2-es metró 13 perc az M4-es metró 11 perc sétatávolságra található. A 300 méterre lévő teleki téri piac a bevásárlás gyors lebonyolítását teszi lehetővé. A közelben benzinkút, orvosi rendelő és kórház is található.
Minden korosztály számára kiváló választás, akár diákoknak, a közelben lévő oktatási intézmények miatt, a belvárosi nyüzsgést kedvelőknek, családosoknak és befektetőknek is.
Egyetemek a közelben:
Óbudai Egyetem- Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar
Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar
Óbudai Egyetem- Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar
Semmelweis Egyetem
Eötvös Loránd Tudományegyetem
Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Kar

ELŐNYÖK

Egy épület felépítése az üres telektől indulva hosszú folyamat. A tervezői és kivitelezői munka sok munkatársunk több éves szakmai tapasztalatán alapul, ezáltal jól átgondolt, minőségi eredmény születik. A ház – központi megoldásainak köszönhetően – energiatakarékosan és környezettudatosan üzemel, mely a maximális komfortot költségtakarékosan biztosítja lakóinak. Az egyes életterek kialakítása is a magas minőség és a tudatosság jegyében történik.
A ház és a lakások számos extra előnye és ellenére a Magdolna Ház árai kedvezőbbek a környékbeli új építésű ingatlanok áraitól. Az építkezés 2019. májusában kezdődik, a várható átadás: 2020. IV. negyedév. Az ingatlanok értékesítése az építkezéssel egy időben megkezdődik.

  • házközponti

Parkolás

teremgarázs beálló
30db szabad hely
Nincs megadva

Környék bemutatása

© 2019