Ár nincs megadva
  • 6 fotó
  • Térkép
Ár nincs megadva
+3620239 7676
Rigó Norbert UB Új Bokréta Házak UB Új Bokréta Házak
Telefonálok

Herbal Residence

Budapest, XII. kerület Gyógyfű utca 25.

2018.12. átadás
19 / 19 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

Építési Információk

Elhelyezkedés: Budapest, XII. Gyógyfű Utca 25.
Lakások száma: 19 db prémium kategóriájú és felszereltségű lakás
Lakások mérete: 70-115 nm
Teraszok mérete: 8-48 nm között
Saját kertek mérete: 3-260 nm között
Telek mérete: 3900 nm
Parkolóhelyek száma: 18 db. (nagy részük dupla beálló)
Várható átadás: 2018. III. negyedév
Beruházó: Új Bokréta Házak Kft.
Herbal Residence: Ahol az álmok valóra válnak...

Szeretne csendes, budai zöldövezetben lakni, csupán 7 percre a belvárostól? Hihetetlen, de a Herbal Residence prémium kategóriás lakásai pont ezt a kényelmet kínálják a leendő lakóknak!

Elhelyezkedés

A Herbal Residence prémium lakásait, a XII. kerületben, a Kis-Svábhegy lábánál építjük, a Városmajor utca felett, Buda zöldövezeti, de mégis központi részén. A város szívében, az Osztrák Nagykövetség Rezidenciája mellett, ősfás, erdei környezetben, a legkorszerűbb építészeti technológiákat és megoldásokat felvonultató épületekben helyeztük el prémium lakásainkat, amelyek már „Okosház” opcióval is választhatóak. Az ősfás környezetet - ahol lehetett - érintetlenül hagytuk, hogy a Rezidencia leendő lakóink zavartalanul élvezhessék a zöldövezeti kényelmet és a patinás környék hangulatát, ahonnan Buda központja szinte karnyújtásnyira található.

A lakások

Az ősfákkal körülvett közel 4000 nm-es parkban a tervező 3 különálló, többszintes, lenyűgöző fekvésű és kialakítású épületet álmodott meg, amelyek harmonikus egységet alkotnak az elegáns környezettel.
A jogerős építési engedéllyel rendelkező beruházás keretében összesen 19 - anyaghasználatában és felszereltségében - luxus minőségű villa kerül kialakításra.
A 70-115 nm-es lakások emelt szintű műszaki tartalommal rendelkeznek, így a legmagasabb igényeknek is megfelelnek, biztonságos parkolásra pedig a közös teremgarázs nyújt tökéletes megoldást.
A villalakások mindegyike terasszal, a földszintiek pedig közvetlen kertkapcsolattal rendelkeznek, melyek akár 250 nm-es nagyságú, saját használatú kertrészt jelentenek, ezeket lakóink teljesen mértékben igényeik szerint alakíthatják ki.
Az emeleti lakásokhoz szintén privát, több funkciójú, zöldtetős teraszok tartoznak, így az ott lakók is erdei környezetben érezhetik magunkat, ha egy fárasztó nap után pihenésre vágynak.
Némely emeleti lakásból – a terasz fekvésétől függően - a budai hegyekre nyílik egyedülálló kilátás, amelyet csak egy-egy nagyobb fa takarása zavarhat meg.
A pinceszinten, az épületek alatt tágas, egybefüggő teremgarázs kapott helyet, mely az előzetes tervek alapján 18 db. gépkocsi befogadására lesz alkalmas és két állású autólifttel lesz megközelíthető.

  • új építésű
  • házközponti egyedi méréssel

Parkolás

teremgarázs beálló
19db szabad hely
Nincs megadva

Zöld jellemzők

  • Egyéni fogyasztásmérők

Műszaki jellemzők

  • Árnyékolók
  • Háromrétegű üvegezés
  • Szellőztető rendszer
hirdetés

Környék bemutatása

© 2019