Ár nincs megadva
  • 8 fotó
  • Térkép
Ár nincs megadva
+3620500 0555
Mester Építő Kft. Mester-Építő Kft.
Telefonálok

Dunyov Ház

Budapest, XIII. kerület Dunyov István utca 6.

2018.03. átadás

Az eladó lakópark leírása

Budapest, XIII. kerületében, a Dunyov István utca 6. szám alatt épülő 22 lakásos, 7 szintes, liftes társasházban 60-110 nm közötti lakások eladók. Átadás: 2018. 03.31. Árak már 490.000 Ft/nm-tól!

KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG!
Jól hasznosítható lakás, hiszen közel a metró, központban van, kialakítás tekintetében alkalmas minden korosztály számára.
Ez Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő része, a közeli Váci úton látványos, modern üzleti negyed, míg a keresztutcákban számos lakópark és modern társasház épült az elmúlt években az infrastruktúra fejlődésével párhuzamosan.

KÖZLEKEDÉS
A terület tömegközlekedése kiváló, 3-4 perc sétával elérjük az M3 metrót valamint számos más busz és villamosjáratot, amelyekkel könnyedén eljutunk akár a város másik végébe is. Autóval percek alatt elérhető a Váci út, a Róbert Károly körút, az Árpád híd, a Lehel és a Béke út, valamint az M3 autópálya egyaránt. Ha pedig kikapcsolódni támad kedve, ahhoz sem kell messzire mennie, akár gyalog is elsétálhat a József Attila Színházba vagy a Margitszigetre, de közelben van a Városliget, a Műjégpálya, a Széchenyi fürdő és az Állatkert is. Számos sportpálya, egyesület, fitness terem, kávézó, étterem, mozi és bevásárló központ (Westend és Duna Plaza) is várja Önt.

TÁRSASHÁZ
A 22 lakásos társasház földszint + 7 emeletet foglal magába, a lakásméretek 38-113 négyzetméter között változnak.
A gépjárművek parkolására az épület alatti két szinten kialakított teremgarázsban gépkocsibeállókat biztosítunk, amelyek külön megvásárolhatók.
A 600 négyzetméteres telek hátsó része megmarad pihenő - fűvel, növényekkel borított zöldfelületnek, mely lehetőséget ad a lakóknak egy hosszú nap után a felüdülésre.
Az épület tervezésénél energiatakarékos megoldásokra törekedtünk ( pl. ledes izzók a közlekedő terekben, a tetőn elhelyezett napelemek, 3 réteg üveggel ellátott korszerű ablakok és nyílászárók) , csökkentve ezzel a lakások és a ház jövőbeni költségeit.

BERUHÁZÁS, KIVITELEZÉS, ÉRTÉKESÍTÉS EGY KÉZBEN!
A Mester-Építő Kft. és elődje az elmúlt 20 évben közel 2000 család számára épített otthont. Budapesti társasházi beruházásaink helyszíne eddig főleg Újpest volt, ahol a szakmai tapasztalatokban gazdag évek alatt a kerület legismertebb, legszélesebb referenciájával rendelkező ingatlanfejlesztőjévé váltunk.
Most új területen, Budapest egyik leggyorsabban fejlődő részén, a XIII. kerületben szeretnénk kamatoztatni azt a tudást, amelyet a korábbi évtizedekben szereztünk a lakásépítési piacon. Célunk változatlanul az, hogy olyan otthont építsünk Önnek, ahova jó hazatérni, amellyel a vásárlást követően is elégedett lesz és továbbviszi jó hírünket.
hiszen mi pontos információt tudunk adni a projektről, a lakásról, a fizetési ütemezésről, a műszaki tartalomról, a lakás megvásárlásának menetéről.

Információért FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!
Keressen minket a 06 20 5000 555 telefonszámon, vagy az ertekesites@mesterepito.hu e-mail címen, hiszen mi pontos információt tudunk adni a projektről, lakásokról, fizetési ütemezésről, a műszaki tartalomról, a lakás megvásárlásának menetéről.
SEGÍTÜNK A DÖNTÉSBEN!
Parkolás

teremgarázs beálló
21db szabad hely
2 950 000 Ft

Zöld jellemzők

  • Energiahatékony fényforrások
  • Napelem

Műszaki jellemzők

  • Mozgásérzékelő világítás
  • Napenergia-hasznosítás
  • LED lámpatestek
hirdetés

Környék bemutatása

© 2018