29,5 - 84 MFt
 • 5 fotó
 • Térkép
29,5 - 84 MFt
+3630535 1589
Todorovics Attila OTP Ingatlan Zrt.OTP Ingatlan Zrt.
Telefonálok

Dagály Park 1. ütem

Budapest, XIII. kerület Jakab József utca 19.

2020.09. átadás
60 / 120 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

Magas műszaki tartam, formabontó épület együttes

Az OTP Ingatlan Zrt, a többütemes Dagály Park fejlesztés keretében, egy megközelítőleg 450 lakásból álló formabontó kialakítású épületegyüttest valósít meg modern műszaki megoldások alkalmazásával.
A közvetlenül a megújított Dagály sétány mellett megvalósuló első ütem keretében 120 hatékony elrendezésű, 32 m2 és 96 m2 közti alapterülettel rendelkező lakás épül. A lakások nagyrésze két- és háromszobás, de annak érdekében, hogy minden vevői igényt kielégíthessünk, választhatóak lesznek garzonlakások és nagyobb alapterületű négyszobás lakások is.
A gépkocsik elhelyezése a mélygarázsban és a földszinten lesz biztosított, illetve ugyanitt kerülnek kialakításra az átlagosan 3 m2 közti területű tárolók is.

Modern otthonok, alacsony fenntartási költségek

A változatos méretű és alaprajzú lakástípusok között az első lakást kereső fiatalok, a CSOK nyújtotta lehetőségeket kihasználni szándékozó családosok, vagy akár a befektetési céllal vásárlók is megtalálhatják álmaik otthonát.
A lakópark lakásainak tervezésénél egyik legfőbb szempont az élhető, jó elosztású, funkcionálisan hatékony alaprajzok kialakítása volt. Az átgondolt alaprajzi kialakításon túl a felhasznált anyagok minősége és az ízlésesen összeállított burkolatok növelik a komfortérzetet.
A tervezés során kiemelt figyelmet kapott a természetes megvilágítás, ezért a lakások többségében a nagyméretű nyílászárók kellemes benapozottságot biztosítanak.
A korszerű építési technológiáknak köszönhetően a lakások energiatakarékosak, gazdaságosan üzemeltethetőek lesznek. A lakások fűtés- és melegvíz ellátását a ma legmodernebbnek számító központi hőszivattyús rendszer biztosítja, az energiafogyasztás mérése lakásonként egyedi mérőórákkal történik. Mindennek megfelelően radiátorok nem kerülnek beépítésre, a hőleadók a mennyezetbe épített (szabad szemmel nem látható) hűtő-fűtő rendszerek lesznek, melyekkel a helysiégek hőmérséklete egyedileg szabályozható.
A lakásokban csillagpontos vagyonvédelmi hálózat előkészítés kerül kiépítésre. Minden szobában TV-csatlakozó aljzat és telefoncsatlakozó aljzat kerül elhelyezésre.
Az épület teremgarázsaiban - korlátozott számban, térítés ellenében - lehetőséget biztosítunk saját elektromosautó-töltő aljzat kiépítésére is.

Kitűnő lokáció, fejlődő környezet

A Dagály Park, az OTP Ingatlan többütemes beruházása, a közkedvelt XIII. kerület, talán legdinamikusabban fejlődő részén, a megújult Dagály Sétány mellett valósul meg.
A beruházás környezete budapesti és kerületi viszonylatban nagyon intenzíven fejlődik, a közvetlen környezetében újépítésű lakóházak és irodaépületek találhatók.
A beruházástól, a Dagály Sétányon keresztül, pár perces sétával elérhető a Duna-part és megújult Dagály Strandfürdő és Duna Aréna, de a tágabb környezetében megtalálható a mindig nyüzsgő Váci út irodafolyosó, és a kellemes kikapcsolódást és számos sportolási lehetőséget biztosító Margit-sziget is.

 • egyéb fűtés

Parkolás

teremgarázs beálló
123db szabad hely
3 000 000 Ft

Zöld jellemzők

 • Extra hőszigetelés
 • Szelektív hulladékgyűjtés
 • Egyéni fogyasztásmérők
 • Energiahatékony fényforrások
 • Zöldtető

Műszaki jellemzők

 • Árnyékolók
 • Mozgásérzékelő világítás
 • Hőszivattyú
 • Extra hőszigetelés
 • Háromrétegű üvegezés
 • LED lámpatestek
hirdetés

Környék bemutatása

© 2018