Ár nincs megadva
  • 4 fotó
  • Térkép
Ár nincs megadva
+3630576 7825
Kurucz Judit Le Jardinier 25.
Telefonálok

City Green Home

Budapest, VII. kerület Kertész utca 25.

2019.06. átadás
88 / 88 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

A City Green Home cégcsoportunk kilencedik geotermikus fűtés-hűtésű társasháza.
A már sikeresen átadott ferencvárosi illetve terézvárosi projektjeink után a 1073 Budapest, Kertész utca 25 szám alatt 88 lakást és 1 üzlethelyiséget magában foglaló geotermikus társasházat építünk Green City Home név alatt.

Az épület 1354 m2-es telken helyezkedik el, 2 mélygarázs szintjein gépjármű parkolókat (90 db) alakítottunk ki, ezt követik a lakószintek a földszint + 7 emelet + elrendezésben.

Erzsébetváros a fővárosba nagy számban érkező turisták számára a ideális szálláslehetőséget nyújt, így akár értékálló befektetésnek szánja az ingatlant rövid vagy hosszútávú kiadásraa, akár egy olyan otthonnak ami profitál a belvárosi elhelyezkedéssel járó előnyökkel, mindenképpen jól fog járni.

Több száz átadott lakással a hátunk mögött, összeszokott csapatként dolgozunk mind a kivitelezői oldallal, mind a jogi képviselőkkel, hogy vevőink minden igényét kielégítsük, és gördülékeny ügyintézéssel olyan otthonokat adjunk át, melyek megfelelnek a kor elvárásainak, erre garancia az épületeink legmagasabb (A++) kategóriájú besorolása.
A különböző tematikájú műszaki egyeztetések teret adnak arra, hogy lakásaink a vevőink személyes igényei alapján készüljenek el.

Az ilyen geotermikus energiaellátással épült új lakások vásárlása nemcsak komfort kategóriában jelent magas szintet, hanem stabil és értékálló befektetést is nyújt a vásárlók számára!


  • új építésű
  • geotermikus
  • Energiatanúsítvány: AA++

Parkolás

teremgarázs beálló
90db szabad hely
4 500 000 Ft
hirdetés

Környék bemutatása

© 2019