36,9 - 88,3 MFt
 • 3 fotó
 • Térkép
36,9 - 88,3 MFt
+361999 1155
Citizen Park Jász36
Telefonálok

Citizen Park

Budapest, XIII. kerület Jász utca 36.

2018.12. átadás
15 / 144 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

Magyar:
A 144 lakásos társasház tervezésénél olyan praktikus lakások kialakítása volt a cél, amelyeket a lakók könnyedén formálhatnak igazi otthonná. Legyenek bár az első lakásukba beköltöző fiatalok vagy többgyermekes családok, a 30 és 130 m2 közötti lakások között mindenki megtalálja a neki megfelelőt – akár CSOK-kal is.
A Citizen Park nem csak társasház, hanem az ember köré tervezett komplex élettér, amelyet belső kert és benne játszótér teszi igazán életre valóvá.
A ház építése megkezdődött.
A Citizen Park Angyalföld központjában egy csendes, fás utcában, a Jász utcában épül. A XIII. kerület Budapest egyik leggyorsabban fejlődő része, Angyalföld pedig a kitűnő közlekedésnek és a megújult infrastruktúrának köszönhetően nagyon népszerű az otthonkeresők között.
A ház környéke kifejezetten családbarát, hiszen a közvetlen közelben játszótér, óvoda, iskola, park, bevásárlási lehetőségek és patika is található. Ugyanakkor a városközpont is gyorsan elérhető, autóval a Lehel úton, vagy a Róbert Károly körúton, tömegközlekedéssel pedig a számos busz és villamos valamelyikével juthatunk el a belvárosba. Így sem a városi pezsgésről, sem a nyugodt otthonról nem kell lemondania a Citizen Park lakóinak.


mutass többetmutass kevesebbet

  Parkolás

  teremgarázs beálló
  148db szabad hely
  Nincs megadva
  hirdetés

  Környék bemutatása

  Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján
  © 2018