Ár nincs megadva
  • 13 fotó
  • Térkép
Ár nincs megadva
+3670252 0978
Házi József Royal Financial
Telefonálok

Baross229

Budapest, XVI. kerület Baross utca 229.

2018.12. átadás
3 / 3 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

A XVI. kerületben – rákosszentmihályon – csendes kertvárosias környezetben, a Szilas-patak partján található 3 lakásos társasházunk. A kerület az elmúlt rövid időszakban rendkívüli gyorsasággal fejlődik. Főbb és mellék utak, közintézmények újultak meg, parkok, kerékpár utak, sportlétesítmények épültek. Többek között ennek és a nyugodt, kertvárosias környezetnek, valamint a belváros közelségének és kiváló közlekedésének köszönhetően vált mostanra a beruházók, és ez által az új ingatlanba költözni vágyók közkedvelt célpontjává. A Baross229 csendes zsákutcában, a Szilas-patak partján épül, 5 perc távolságra bevásárlási lehetőségektől, óvodától, bölcsödétől, a 2008-ban átadott Szentmihályi Konrád Ferenc uszodától, a Csömöri úti sportteleptől (teniszpályák, focipályák stb…) valamint a szintén közelmúltban megújult Szentmihályi Kulturális központtól. A kerületben 12 általános iskola és 2 gimnázium is található, melyek szintén könnyen és gyorsan megközelíthetőek.
A Szilas-patak közelsége számos sportolási és szabadidős tevékenységre ad lehetőséget. Az ingatlanokból kilépve a Szilas-patak partján megépült és 2016-ban átadott több mint 5 km hosszú gyalogos és kerékpárúton juthatunk el Budapest legnagyobb kiterjedésű tavához, a Naplás-tóhoz, mely 1997 óta természetvédelmi terület. A kerékpárút mentén játszóterek, pihenők, bringapark került kialakításra ezzel is színesebbé téve az itt eltöltött szabadidőt.
A Baross229-be hazatérők 5 illetve 6 szobás, még a kerületben is ritkaság számba menő nagy alapterületű, 160 m2 lakásaikban egyszerre két fürdőszobában frissülhetnek fel, hogy aztán az amerikai konyhás nappaliban vagy akár a saját kertjükben pihenhessék ki a hosszú nap fáradalmait, vagy éppen vendégeket fogadhassanak, és a kertben grillezhessenek. A téli melegről és a használati meleg vízről prémium minőségű kondenzációs gázkazán és korszerű hőszigetelés gondoskodik. A méltán közkedvelt napfényes otthont nagy üveg felületek biztosítják, melyek mindegyike rendelkezik árnyékolóval is. Vevőink a szabadidős tevékenységekhez szükséges eszközeiket a lakásonként külön kialakított 5 m2 zárt tárolóban tudják biztonságba helyezni, gépjárműveiknek felszíni gépkocsi beálló került kialakításra a zárt udvaron belül.
A lakások belső burkolatait valamint a szanitereket minden vevőnk saját elképzeléseinek megfelelően választhatja ki, ezzel tökéletesen személyre szabva álmai otthonát.


  • gáz (cirko)

Parkolás

lakáshoz van kültéri parkoló
3db szabad hely
Nincs megadva
hirdetés

Környék bemutatása

© 2019