Ár nincs megadva
  • 7 fotó
  • Térkép
Ár nincs megadva
+3620239 7676
Rigó Norbert UB Új Bokréta Házak UB Új Bokréta Házak
Telefonálok

Új Bokréta Ház Budaörs

Budaörs, Károly király utca 79-83.

2018.06. átadás
14 / 14 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

Építési információk

Elhelyezkedés: 2040 Budaőrs, Károly Király u. 79-83.
Lakások száma: 14 db lakás
Lakások mérete: 43-92 nm
Felszíni parkolóhelyek: 14 db
Várható átadás: 2018. II. negyédév
Vételár: 505 000 Ft / nm-től
Energiatakarékos, modern otthonok Budapest határában

Modern és gazdaságos fenntartású lakást keres, Budapest vonzáskörzetében? Akkor az új Bokréta lakóparkot Budaörsön Önnek találták ki!

Elhelyezkedés

Budaőrs a Budai-hegység-Szabadság-hegy csoportja, a Csiki-hegyek és a Tétényi-fennsík között fekszik a Budaörsi-medencében, amelyről köztudott, hogy hosszú évek óta vezet sokféle országos rangsort.
Egy tavalyi KSH felmérés szerint például Budaőrs az ország leggazdagabb városa, ahol szinte ismeretlen a nélkülözés fogalma, egy másik (szintén KSH) rangsorban pedig a legjobb, legfejlettebb településnek választották Magyarországon.
A folyamatosan fejlődő településen rengeteg fejlesztés történik, az itt lakók legnagyobb örömére.

Mostantól a legújabb Bokréta Ház újdonsült tulajdonosai is élvezhetik a város nyújtotta előnyöket, de ha valaki a fővárostól sem szeretne elszakadni, mert odaszólítja a munkája, akkor autóval csupán 10 perc alatt a belvárosban találja magát.
A kiváló infrastruktúrával rendelkező Károly Király úton 14 db kis- és közepes méretű lakást építünk, amelyek a jövő kihívásainak eleget téve rendkívül energiatakarékosak és a legújabb műszaki és technikai újításokat tartalmazzák.

A lakások

A közel 2000 nm-es telken 3 különálló, többszintes lakóépületet terveztünk, amelyeket a Károly Király úttól csak egy irodaépület választ el, amely ezáltal csendes és nyugodt lakókörnyezetet teremt.
A műszaki újításokkal rendelkező, modern kialakítású emeleti lakások mindegyike erkéllyel, vagy terasszal rendelkezik, a földszinti lakásokhoz pedig saját használatú, privát kert tartozik.
A projekt jogerős építési engedéllyel rendelkezik és a nagyszabású beruházás keretében összesen 15 db. gazdaságos fenntartású, 40-80 nm-s lakást építünk.
Manapság nagyon fontos szempont a lakásvásárlásnál a biztonságos parkolás kérdése, amire a pinceszinten található közös teremgarázs nyújt tökéletes megoldást.
Némely emeleti lakásból – a terasz fekvésétől függően - a környező hegyekre nyílik kilátás, amelyet csak egy-egy nagyobb fa vagy épületrész takarása zavarhat meg.

  • új építésű
  • gáz (cirko)
  • Energiatanúsítvány: A+
hirdetés

Környék bemutatása

© 2019