41,6 - 100,8 MFt
  • 2 fotó
  • Térkép
41,6 - 100,8 MFt
+3670931 6053
Gál Edit Opus Építő
Telefonálok

Óbuda Testvérhegy Lakókert

Budapest, III. kerület Kocsis Sándor út 6.

2020.06. átadás
75 / 98 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

ELHELYEZKEDÉS - A fejlesztési terület leírása

Az ingatlanfejlesztés Óbudán, a Testvérhegy déli lábának zöldövezetében - a Harsánylejtő Kertváros közvetlen szomszédságában -, a Budapest III. kerület Kocsis Sándor (volt Harsánylejtő utca), Fanyarka és Csengőbojt utca által határolt területen fekszik. Az Óbuda-Testvérhegy Lakókert egésze - továbbiakban: Lakókert -, három különálló helyrajziszámú telekingatlanon, 1-1 szabadon álló épületet foglal magába. A Lakókert I. és II. ütemének 86, ill. 75 lakásos lakóépületei, már átadásra kerültek. A Lakókert III. ütemében épülő 98 lakást magában foglaló épületének (hrsz.: 20039/10) átadásával, az Óbuda-Testvérhegy Lakókert elnevezésű ingatlanfejlesztést lezárul. A Lakókert a Magyar Országos Levéltár épületének szomszédságában, csendes zöldövezetben részen a Bécsi úttól 450 méterre található.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG – Közlekedés

A Lakókert autóval, illetve tömegközlekedéssel is kiválóan elérhető. A fejlesztés területére a megújult elővárosi vasút (Budapest, Nyugati pu. - Esztergom) Aranyvölgyi megállójából gyalogosan juthatunk el, továbbá az 1, 17, 19 és 41 jelzésű fonódó villamos végállomásától (Bécsi út - Vörösvári út sarok) a 260, 260A és 218 jelzésű BKK buszjáratok segítik a városba való bejutást és a hazaérkezést. Az infrastruktúra szempontjából is kitűnően ellátott a környezet, hiszen a Lakókert közelében találhatók iskolák, bevásárlóközpontok, szervizek, éttermek és egészségügyi intézmények. Személygépkocsival a Flórián tér 6 perc távolságra, a Nyugati tér elérése pedig 20-25 percet vesz igénybe, természetesen a forgalom függvényében.

Az épület leírása

Az épület két, három, négy ill. öt lakószintű lapos tetős kialakítású, melyben 5 lépcsőházban 98 lakás kerül kialakításra. A pinceszinten és részben a földszinten lévő teremgarázsokban gépkocsi beállók és tároló helyiségek kaptak helyet. A lakószinteken lévő lakásokhoz változó méretben, erkélyek, valamint nagyméretű tetőteraszok kapcsolódnak, a megfelelő térérzetet biztosítva. A földszinten ill. a terepszinthez kapcsolódó lakásokhoz kizárólagos használatú kertrészek tartoznak, a fennmaradó területen közös használatú kertet alakítunk ki. Az épületben található lépcsőházak utcafronti bejárattal, ill. a belsőkert felé átjárhatók. Minden lépcsőházban (A-E) külön személyfelvonó épül, mely a teremgarázs szintekről a legfelső emeletig biztosítja a kényelmes, biztonságos közlekedést.
Az épületegyüttesre letisztult és elegáns, modern külső-belső megjelenés jellemző, amely harmonizál a természetes, illetve a már megépített környezethez.

  • geotermikus
  • Energiatanúsítvány: AA++

Parkolás

teremgarázs beálló
75db szabad hely
3 500 000 Ft

Zöld jellemzők

  • Szelektív hulladékgyűjtés
  • Energiahatékony fényforrások
  • Napelem

Műszaki jellemzők

  • Hőszivattyú
  • Geotermikus energia
  • Háromrétegű üvegezés
hirdetés

Környék bemutatása

© 2018