hirdetés
Eladó 4 szobás Kunszentmiklós a Szent Erzsébet térenEladó 4 szobás Kunszentmiklós a Szent Erzsébet térenEladó 4 szobás Kunszentmiklós a Szent Erzsébet térenEladó 4 szobás Kunszentmiklós a Szent Erzsébet térenEladó 4 szobás Kunszentmiklós a Szent Erzsébet térenEladó 4 szobás Kunszentmiklós a Szent Erzsébet térenEladó 4 szobás Kunszentmiklós a Szent Erzsébet térenEladó 4 szobás Kunszentmiklós a Szent Erzsébet térenEladó 4 szobás Kunszentmiklós a Szent Erzsébet térenEladó 4 szobás Kunszentmiklós a Szent Erzsébet térenEladó 4 szobás Kunszentmiklós a Szent Erzsébet térenEladó 4 szobás Kunszentmiklós a Szent Erzsébet térenEladó 4 szobás Kunszentmiklós a Szent Erzsébet térenEladó 4 szobás Kunszentmiklós a Szent Erzsébet térenEladó 4 szobás Kunszentmiklós a Szent Erzsébet térenEladó 4 szobás Kunszentmiklós a Szent Erzsébet térenEladó 4 szobás Kunszentmiklós a Szent Erzsébet térenEladó 4 szobás Kunszentmiklós a Szent Erzsébet térenEladó 4 szobás Kunszentmiklós a Szent Erzsébet térenEladó 4 szobás Kunszentmiklós a Szent Erzsébet téren
Eladó 4 szobás Kunszentmiklós a Szent Erzsébet téren
23 000 000 Ft115 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Eladó 4 szobás Kunszentmiklós a Szent Erzsébet téren
Eladó 4 szobás Kunszentmiklós a Szent Erzsébet téren
23 M Ft
115 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 367 7434
ReferensKis Pál Zoltán
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Eladó 4 szobás Kunszentmiklós a Szent Erzsébet téren

200 m2alapterület
4 szoba
Felújított állapotú
887 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Kunszentmiklóson a városközpont közelében a Szent Erzsébet téren található az ingatlan. A városközpont 5 perc sétával elérhető, ahonnan helyi és távolsági buszok az elérhető közlekedési eszközök. A vasútállomásról óránként indul vonat Budapestre. Az utca kisforgalmú, aszfaltozott. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő kisboltok, CBA, COOP kínál lehetőséget. A közelben óvoda, iskola, orvosi rendelő, játszóterek is megtalálhatóak.
HÁZ JELLEMZŐI:
A 200 nm-es, téglaépítésű családi ház 1960-as években épült, 887 nm-es telken. Az épületet füvesített udvar veszi körül, melyben melléképület található. A ház bejárata a teraszon keresztül közelíthető meg. A bejárati ajtón belépve az előszobába érkezünk. Innen közelíthető meg az összes helyiség. Az előszobából a közlekedőn keresztül juthatunk a fürdőbe, melyben zuhanyt alakítottak ki. A WC külön helyiségben kapott helyet. A főzőfülkét és az étkezőt is külön helyiségben alakították ki. A padlásfeljáró a WC és a fürdő között található, mely alatt a pincébe juthatunk, le az udvar felöl. A szobák ablakai a ház kertjére és az utcára néznek. Tájolásuk három égtáj felé néz. Az ingatlan 2000-ben teljes körű felújításon esett át, de folyamatos a karbantartás és állagmegóvás. Az épület lábazatának javítása és a nyílászárók cseréje a közelmúltban történt meg. A tetőt 3 éve cserélték cseréptetőre.
MÉRETEK:
Telek mérete: 887 nm
Ház teljes mérete: 200 nm
- Szoba: 50 nm
- Szoba: 37 nm
- Szoba: 33 nm
- Szoba: 26 nm
- Előszoba: 21 nm
- Közlekedő: 4 nm
- Étkező: 20 nm
- Főzőfülke: 3,5 nm
- Fürdő: 4 nm
- WC: 1,5 nm
- Terasz: 2 nm
- Terasz: 4 nm
Belmagasság: 3,8 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak, de két cserépkályha is található, ami kellemes hangulatot biztosít a hideg téli estéken. A meleg vizet gázbojler szolgáltatja.
KÖLTSÉGEK:
Minden fogyasztás órával mérhető.
PARKOLÁS:
A házhoz tartozik, egy 20 m2-es önálló garázs, melyben két autó is parkolhat.
Irányár: 23 MFt

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018