hirdetés
Pat eladó családi házPat eladó családi házPat eladó családi házPat eladó családi házPat eladó családi házPat eladó családi házPat eladó családi házPat eladó családi házPat eladó családi házPat eladó családi ház
Pat eladó családi ház
14 700 000 Ft147 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Pat eladó családi ház
Pat eladó családi ház
14,7 M Ft
147 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 70 881 2169
ReferensDr. Hegedűs Ákos
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Pat eladó családi ház

100 m2alapterület
4 szoba
állapotú
2490 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Paton eladó egy 4 szobás családi ház (Komáromtól 15 km-re Paton, Szlovákia).
A 2 szintes ingatlan részei: 4 szoba, amelyikből az egyik egy nagy hall, félszoba, fürdőszoba, konyha, kamrás rész, erkély. A hallban ami étkezőnek is használható, egy nagy kandalló található, a hideg hónapokban varázslatos hangulat alakítható ki annak beüzemelésével. A konyha és fürdőszoba csempével kirakott, a szobák műanyag padlósak, a nagyszoba (hall) viszont márványlapokkal lett kirakva. A fűtés fatüzelésű kazánnal van megoldva, ami által a rezsi nagyon alacsonyan marad.
Az ingatlanhoz tartozik egy kb 2490 négyzetméteres kert is, ahol jelenleg fügefa, diófa, szőlő, alma, körte, barackfák töltik be a teret. A kert kiválóan alkalmas további gazdálkodáshoz, vagy rajta bármi kialakítható, így úszómedence is, csak a képzelet szabhat határt. A kerthez tartozik egy 3 részes kamrás épületegység, melyikből az egyik egy boros pince. A házhoz közel tartozó füves részt cseresznyefa, illetve a Tátrai hegyekből 90-es években hozott fenyőfák díszítik, ami igazi ékköve az ingatlannak.
Az emeleti erkélyről kitekintve csodás látvány tárul a szemünk elé, az ezüstfenyő ágai után előbukkan a Duna vonulata, mögötte Dunaalmás dombjai nyújtanak kellemes látványt.
Az ingatlan értékét növeli a közelben található termálvizes fürdőkomplexum, így akár befektetésnek is tökéletes választás.
Ha nyugalomra vágyik, idilli körülményekre, jöjjön és nézze meg saját szemével.
Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését kérem, hívja az alábbi telefonszámok bármelyikét: 0670/5588431, vagy 0670/9046767. Irodánk teljes körű hitelügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, szakmai segítségnyújtással várja kedves ügyfeleit! Amennyiben nálunk vásárol ingatlant, akkor a hitelügyintézés díjmentes! Hivatkozási szám:1501

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018