Kiadó albérlet, Tata, 4 szobásKiadó albérlet, Tata, 4 szobásKiadó albérlet, Tata, 4 szobásKiadó albérlet, Tata, 4 szobásKiadó albérlet, Tata, 4 szobásKiadó albérlet, Tata, 4 szobásKiadó albérlet, Tata, 4 szobásKiadó albérlet, Tata, 4 szobásKiadó albérlet, Tata, 4 szobásKiadó albérlet, Tata, 4 szobásKiadó albérlet, Tata, 4 szobás
Kiadó albérlet, Tata, 4 szobás
747 E Ft/hó
7,9 E Ft/hó/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Kiadó albérlet, Tata, 4 szobás
Kiadó albérlet, Tata, 4 szobás
747 E Ft/hó
7,9 E Ft/hó/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 70 716 9236
ReferensSzabó Attila
Telefonálok

Kiadó lakás
Kiadó albérlet, Tata, 4 szobás

95 m2alapterület
4szoba
tégla építésű
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Képzelje el, ahogy minden reggel boldogan ébred, mert kb. 10m-el a föld felett érzi magát!

Képzelje el, ahogy kinéz az ablakon, és minden reggel megdobban a szíve a látványtól, hiszen Öné Tata egyedülálló panorámája!

Képzelje el, milyen büszkeség tölti el minden alkalommal, mikor a kollégait, az üzlettársait, vagy kedves ismerőseit felinvitálja a lakásába, vagy amikor baráti összejövetelt szervez a több mint 100 nm-es tetőteraszon…

Képzelje el, milyen érzés begyűjteni az elismeréseket mindenkitől, hogy Ön milyen fantasztikus ízléssel választott albérletet!

Most pedig ne csak képzelje, de élje is át! Hiszen csak egy telefonhívás választja Önt el ettől.

Higgye el, nem túlzok. De tudja mit, ne higgye, jöjjön, győződjön meg róla Ön is!

Ez nem csak egy tágas és modern lakás, és nem csak egy kellemes és kényelmes otthon.

Ez egy PRESZTÍZSINGATLAN Tata szívében, a Kálvária-domb szomszédságában, a város modern arculatú, zöldkörnyezeti új lakóparkjában.

És hogy Ön az új otthonában a kényelmet, a biztonságot és esztétikumot együtt élvezhesse, erre garancia a nagy építtetői tapasztalattal rendelkező kivitelező cég, aki gondos, precíz és korszerű műszaki megoldásokkal, a kivitelezés során minőségi anyagok beépítésével, és szakszerű kivitelezési munkálataival garantálta a kiemelkedő műszaki, illetve esztétikai minőségét ennek az új építésű lakóingatlannak.

” MINTHA EGY PARKBAN ÉBREDNÉNK! ”
A társasházhoz tartozó zárt kertként működő 3000 négyzetméteres zöldterületet játszótér, bokrok és fák tarkítják, ráadásul kuriózumként KÖZÖSSÉGI TÉR-nek helyet adó kertkapcsolatos konyha, társalgó lett kialakítva a lakók részére mely lehetőséget ad egy születésnap vagy akár egy 20 fős családi, baráti rendezvény lebonyolítására.

" ALACSONY A REZSIKÖLTSÉG ”
A lakás energiaszintje mind a szigetelés, mind a 3 rétegű nyílászárók területén átlag feletti, így annak ellenére alacsony rezsiköltség realizálható, hogy gyakorlatilag családi ház léptékűek a lakóterek.

" AKADÁLYMENTESÍTETT A KÖZLEKEDÉS ”
A lifteknek és a rámpás kialakításnak köszönhetően egészen a mélygarázstól akadálymentesítettnek tekinthető a lakások. A mélygarázsból a lakás fedett közlekedőn közelíthető meg.

“ A LAKÁS TERVEZŐJE = LAKBERENDEZŐJE ”
A lakás kialakításakor figyelembe vette a kivitelező, hogy:
- előnyös a második wc
- a szekrények illeszkedjenek a falsíkokhoz
- a tároló segít eltüntetni a konyhai és a háztartási kacatok nagy részét
- a nappali ne egy szoba, hanem élettér legyen.

A mai kor megköveteli a mobilitást, így nagyon nagy előny, hogy az M1 autópálya annak ellenére is csak percek alatt elérhető, hogy a lakás csendes, forgalommentes utcában helyezkedik el, ugyanakkor mégis gyalogos közelségben vannak a közintézmények, polgármesteri hivatal, óvoda, iskola, orvosi rendelő, és egyéb boltok is.

A lakáshoz 2 db teremgarázs és 2 db önálló földszinti tároló is tartozik.


Tata , lakás , kiadó , panoráma , panorámás , terasz , tetőterasz , tágas , modern

  • lift van
  • Épület emelet: 3.
  • terasz

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023