Szegedi kiadó lakás, 3 szobás, a Vadász utcábanSzegedi kiadó lakás, 3 szobás, a Vadász utcábanSzegedi kiadó lakás, 3 szobás, a Vadász utcábanSzegedi kiadó lakás, 3 szobás, a Vadász utcábanSzegedi kiadó lakás, 3 szobás, a Vadász utcábanSzegedi kiadó lakás, 3 szobás, a Vadász utcábanSzegedi kiadó lakás, 3 szobás, a Vadász utcábanSzegedi kiadó lakás, 3 szobás, a Vadász utcábanSzegedi kiadó lakás, 3 szobás, a Vadász utcábanSzegedi kiadó lakás, 3 szobás, a Vadász utcábanSzegedi kiadó lakás, 3 szobás, a Vadász utcábanSzegedi kiadó lakás, 3 szobás, a Vadász utcábanSzegedi kiadó lakás, 3 szobás, a Vadász utcábanSzegedi kiadó lakás, 3 szobás, a Vadász utcábanSzegedi kiadó lakás, 3 szobás, a Vadász utcábanSzegedi kiadó lakás, 3 szobás, a Vadász utcában
Szegedi kiadó lakás, 3 szobás, a Vadász utcában
200 E Ft/hó
2,3 E Ft/hó/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Szegedi kiadó lakás, 3 szobás, a Vadász utcában
Szegedi kiadó lakás, 3 szobás, a Vadász utcában
200 E Ft/hó
2,3 E Ft/hó/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 30 398 9148
ReferensBátyi Tamás
Telefonálok

Kiadó lakás
Szegedi kiadó lakás, 3 szobás, a Vadász utcában

87 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Szeged belvárosában, egy csendes utcában, a VADÁSZ utcában kiadó, egy LIFTES társasház 3. emeletén található, 87 m2 alapterületű lakás, az udvarban lévő önálló garázzsal, amelynek nem kötelező a bérlése.

A lakás kitűnő elrendezésű: egy légtérben található a közösségi egységként funkcionáló konyha (kamrával)-étkező-nappali; külön helyiségben került kialakításra az átlagosnál nagyobb fürdőszoba; önálló, kézmosóval ellátott toalett, egy felbecsülhetetlen értékű gardróbszoba és 2, külön bejáratú, tágas (18 és 16 nm alapterületű),világos hálószoba szolgálja az itt élők kényelmét.
A külső nyílászárókat 1 hónapja cserélték ki a tulajdonosok a legjobb minőségű műanyag nyílászárókra. A lakás rezsije kedvező, nyílászáró-csere előtt a leghidegebb téli hónapokban se fizetett a lakás tulajdonosa többet 20 ezer Ft-nál egy hónapban, s ebben a meleg víz és a főzés gázfogyasztása is benne van. A közös költség kb. 15 ezer Ft/hó, amely a kényelmet jelentő lift karbantartása miatt magasabb picit az átlagosnál. Az összes többi rezsi fogyasztás alapján kerül kiszámlázásra.
A lakás bútorozott, gépesített, elvinni nem tud a tulajdonos semmit a saját, személyes tárgyain kívül. Természetesen légkondicionált az ingatlan.
A belső, udvari garázs a maga 18,5 nm-es alapterületével különösen sokat jelenthet az autóval rendelkezők számára, ennek bérleti díja 25 ezer Ft/hó, a bérlet nem kötelező, de a belvárosi parkolási lehetőségeket figyelembe véve kifejezetten kedvező lehetőség.
Cégek figyelmébe külön is ajánljuk az ingatlant, mert a bérleti díjról természetesen SZÁMLÁT ad a lakás magánszemély kiadója.

Közelben boltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, óvoda, Mars téri piac található, a Széchenyi tér, Kárász utca pár perc sétával elérhető.

A lakás bármikor megtekinthető, hosszú távú lakhatási megoldást tervező bérlők jelentkezését várjuk, olyanokét, akik tudják azt is vállalni, hogy a lakásban nem lehet dohányozni, és az állattartást sem szeretnék a tulajdonosok az ingatlanban.

Bérleti díj: 200ezer Ft/hó + rezsi + 2 havi kaució

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: 3.
  • parkolás garázs

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022