Szeged kiadó lakásSzeged kiadó lakásSzeged kiadó lakásSzeged kiadó lakásSzeged kiadó lakásSzeged kiadó lakásSzeged kiadó lakásSzeged kiadó lakásSzeged kiadó lakásSzeged kiadó lakásSzeged kiadó lakás
Szeged kiadó lakás
85 E Ft/hó
2,1 E Ft/hó/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Szeged kiadó lakás
Szeged kiadó lakás
85 E Ft/hó
2,1 E Ft/hó/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
ReferensRókuss Press Bt
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó lakás
Szeged kiadó lakás

40 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést


Szeged Felsővároson, annak is egy csendes utcájában egy barátságos kislakás keresi lakóit! A lakás 3. emeleti elhelyezkedése és mérete miatt elsősorban egyedülállónak ideális!

A négyszintes társasházban nincs lift, így idősebb korosztálynak nem ajánlott. Tetőtéri kialakítású, azonban ettől még egy jó adottságú, kényelmes lakást kínálok Önnek.

A lakás alapterülete 40m2, melyen egy egész és egy félszoba található, egybe nyíló megoldással. Egy kényelmes kis konyha áll rendelkezésre, a fürdőszoba és a toalett egy helyiségben találhatók. A szobák parkettával burkoltak, a többi helyiség járólapos.

A fűtés cirkórendszerű: radiátorok biztosítják a hőleadást. Minden közmű fogyasztás saját mérőóra alapján kerül kiszámlázásra. Jelenleg T-Home az internetszolgáltató, a hűségnyilatkozat miatt a tulajdonos nem tudja ezt lemondani, így a váltás nem megoldható. Ennek havi díja 8 ezer Ft. A teljes rezsi havonta átlagban kb 25 ezer Ft-ot tesz ki.

Teljeskörű bútorozással és gépesítéssel várjuk az albérlőket. Kellemes összahatású berendezés és otthonos hangulat várja a beköltözőt. A nyári időszakban klíma teszi tökéletessé a komfortérzetet. Mindenképpen nem dohányzó bérlőt szeretne a tulajdonos, és a kisállat sem megengedett!
Nagyon szép, takaros közösségi kert használata is engedélyezett, kerékpár tárolásra zárt helyen van lehetőség.

Megtekintése rugalmasan megoldható, időpont-egyeztetés után bármikor meg tudja nézni az érdeklődő.
A parkolás az utcán lehetséges, nem fizetős övezetben.

Bérleti díj: 85.000,- Ft/hó + rezsi + szerződéskötéskor 2 havi kaució megfizetése szükséges.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 3.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020