Szeged, Tisza Lajos utcaSzeged, Tisza Lajos utcaSzeged, Tisza Lajos utcaSzeged, Tisza Lajos utcaSzeged, Tisza Lajos utcaSzeged, Tisza Lajos utcaSzeged, Tisza Lajos utcaSzeged, Tisza Lajos utcaSzeged, Tisza Lajos utcaSzeged, Tisza Lajos utcaSzeged, Tisza Lajos utcaSzeged, Tisza Lajos utcaSzeged, Tisza Lajos utcaSzeged, Tisza Lajos utca
Szeged, Tisza Lajos utca
700 EUR/hó
8,75 EUR/hó/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Szeged, Tisza Lajos utca
Szeged, Tisza Lajos utca
700 EUR/hó
8,75 EUR/hó/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 20 917 4297
ReferensBánfi Rita
Telefonálok

Kiadó lakás
Szeged, Tisza Lajos utca

80 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Új építésű
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Nagyon modern, nagyon kényelmes, nagyon jó helyen! Kiadó 2. emeleti dupla erkélyes, amerikai konyhás nappali plusz 2 szobás, bútorozott lakás a Bécsi körút közelében. A TIK, a Belváros, a vasútállomás és az Árkád is néhány percnyire található.

Az épület újszerű, alig 10 éves. A lakás szintén ehhez igazodóan kiváló műszaki és esztétikai állapotú. A lépcsőházból az előtérbe jutunk, ahonnan a kellemes méretű káddal és üveg zuhanykabinnal kiépített fürdőszoba, a különálló WC is nyílik. Innen látunk rá a teljesen nyitott nappalira, ami egy légtérben található a modern és teljesen gépesített konyhával és az étkezővel. 2 külön nyíló erkélyre is kiléphetünk ebből a térből: az egyik a konyhából, a másik pedig a nappali részből közelíthető meg. A lakásban 2 hálószobát alakítottak ki, és rengeteg beépített szekrénnyel tették praktikussá a tereket. Az elrendezése nagyon szerethető, mert akár privát szférát, akár közösségi teret keres valaki, ebben a lakásban egyszerűen megtalálja mindkettőt. Nincsenek szűk folyosók, a közlekedő is szellős, tágas, kellemesen dekorált.

A lakás bútorozott, és felszerelt. Beépített háztartási gépek teszik kényelmessé a mindennapi életet: kombinált hűtőszekrény, mosogatógép, beépített elektromos sütő és mikrosütő, szagelszívó, gázégős főzőlap, mosógép is rendelkezésre áll. A nappaliban klíma és az erkélyek fölé hajló, árnyékot adó fák lombjai is segítik a jó hőmérséklet kialakítását. A fűtést modern gáz cirkó kazán adja, és a meleget radiátorokon és padlófűtésen keresztül is biztosítja.

Tartozik hozzá egy zárt udvari autóbeálló. Ennek bérlését az ár tartalmazza.
A bérleti szerződés minimum 12 hónapra szól, és 2 havi kaució megfizetése szükséges beköltözéshez. Kisállatot nem lehet hozni, és a dohányzás nem megengedett!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023