Lakás kiadó Szeged, 38 négyzetméteresLakás kiadó Szeged, 38 négyzetméteresLakás kiadó Szeged, 38 négyzetméteresLakás kiadó Szeged, 38 négyzetméteresLakás kiadó Szeged, 38 négyzetméteresLakás kiadó Szeged, 38 négyzetméteresLakás kiadó Szeged, 38 négyzetméteresLakás kiadó Szeged, 38 négyzetméteresLakás kiadó Szeged, 38 négyzetméteres
Lakás kiadó Szeged, 38 négyzetméteres
100 E Ft/hó
2,6 E Ft/hó/m2
 • 9 fotó
 • Térkép
Lakás kiadó Szeged, 38 négyzetméteres
Lakás kiadó Szeged, 38 négyzetméteres
100 E Ft/hó
2,6 E Ft/hó/m2
 • 9 fotó
 • Térkép
+36 30 383 5080
ReferensBenke József
Telefonálok

Kiadó lakás
Lakás kiadó Szeged, 38 négyzetméteres

38 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Kiadó erkélyes lakás a Liget közelében!

Újszegeden, a Derkovits fasor elején, egy néhány éves, két épületből álló, liftes társasház belső épületében, csendes helyen kiadó egy 3. emeleti, amerikai konyhás nappali + 1 hálószobás, erkélyes, külön WC-s lakás saját udvari autóbeállóval.
Az ide költöző Bérlő kényelmét szolgálja a klíma, az ablakokra elhelyezett redőnyök és szúnyoghálók, a beépített szekrények és a lift is.
A lakás részben bútorozott, de Bérlői igények alapján a Tulajdonos hajlandó további bútorokat, berendezéseket vásárolni.
A rezsijét tekintve a közös költsége 10.900,- Ft, a víz, gáz és villany a mért fogyasztás után fizetendő.
A fűtését kombi cirkó gázkazán látja.
A lakás üres, azonnal birtokba vehető.
A környék adottságait tekintve számos sportolási és kikacsolódási lehetőséget nyújt a megújult Erzsébet Liget, a Városi Sportcsarnok, Kisstadion, Napfény Fürdő, bevásárlási lehetőségként a Nova áruház található a közelben.

Bővebb tájékoztatásért kérjük, keresse munkatársunkat Benke Józsefet a 30/383-5080-as telefonszámon.

  Fix törlesztő részlet, kiszámíthatóság, biztonság és kedvező kamat: a Fundamenta Lakáshitel előnyei. Ráadásul, ha most legalább 4 millió Ft-ot igényelsz, 72 000 Ft-os egyösszegű jóváírást kaphatsz! www.fundamenta.hu

  Környék bemutatása
  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
  © 2019