Lakás kiadó Szeged, a Bécsi körúton, 61 négyzetméteresLakás kiadó Szeged, a Bécsi körúton, 61 négyzetméteresLakás kiadó Szeged, a Bécsi körúton, 61 négyzetméteresLakás kiadó Szeged, a Bécsi körúton, 61 négyzetméteresLakás kiadó Szeged, a Bécsi körúton, 61 négyzetméteresLakás kiadó Szeged, a Bécsi körúton, 61 négyzetméteresLakás kiadó Szeged, a Bécsi körúton, 61 négyzetméteresLakás kiadó Szeged, a Bécsi körúton, 61 négyzetméteresLakás kiadó Szeged, a Bécsi körúton, 61 négyzetméteresLakás kiadó Szeged, a Bécsi körúton, 61 négyzetméteresLakás kiadó Szeged, a Bécsi körúton, 61 négyzetméteresLakás kiadó Szeged, a Bécsi körúton, 61 négyzetméteresLakás kiadó Szeged, a Bécsi körúton, 61 négyzetméteresLakás kiadó Szeged, a Bécsi körúton, 61 négyzetméteresLakás kiadó Szeged, a Bécsi körúton, 61 négyzetméteres
Lakás kiadó Szeged, a Bécsi körúton, 61 négyzetméteres
110 E Ft/hó
1,8 E Ft/hó/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Lakás kiadó Szeged, a Bécsi körúton, 61 négyzetméteres
Lakás kiadó Szeged, a Bécsi körúton, 61 négyzetméteres
110 E Ft/hó
1,8 E Ft/hó/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
ReferensRókuss Press Bt
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó lakás
Lakás kiadó Szeged, a Bécsi körúton, 61 négyzetméteres

61 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Szegeden, az egyetemi karok közelében lévő Bécsi körúton, a TIK-től csupán pár percre egy 8 emeletes társasház 5. emeletén lévő téglalakást ajánlok figyelmébe, mely elhelyezkedése miatt is tökéletes albérleti lehetőség.
A liftes társasház lakóközösségét dicséri, hogy 2017-ben az épület energetikai korszerűsítését valósították meg: a ház külső hőszigetelését 16 cm-es polisztirol burkolattal oldották meg, a külső nyílászárók cseréjével együtt. A megszépült homlokzat miatt a környék is megszépült. 2020-ban tervezik a lépcsőház felújítását is.
A 61 m2-es alapterületű lakás elosztása ideális: 3 külön bejáratú szobát alakítottak ki, így több diáknak is alkalmas, de akár gyermekes családnak is ideális otthont jelenthet. A fürdőszoba és a toalett külön helyiségben került elhelyezésre. A konyha és az étkező egy légtérben található. Különlegessége a lakásnak a hatalmas erkély, amelyről a Fogadalmi Templomban úgy gyönyörködhetnek az itt lakók, hogy a magasra nőtt fák zöldövezeti jelleget is nyújtanak. Az erkélyről a város épületeinek esti kivilágítása nyújt pazar élményt az itt élőknek.
A lakás különleges, harmonikus aurája a jelenlegi tulajdonost dicséri: túl azon, hogy a műszaki felújítását megvalósította, egy kifejezetten pozitív életérzést sugárzó otthont varázsolt az ingatlanból. Megújult konyha – újszerű gépekkel, pára- és szagelszívóval; modernizált fürdőszoba, új szaniterek, modern burkolatok, festett, falak jellemzik a lakást. A tulajdonos gondot fordított az erkély burkolatának cseréjére is.
A lakás távfűtéses, ez a rendszer a lakók számára a legkényelmesebb, legbiztonságosabb. A felújítás keretében kicserélt lapradiátorokra digitális költségmegosztót szereltek, így csak a fogyasztott hőmennyiséget fizetik az itt lakók. Az ablakok redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek. A szomszédos lakással közös falat az egyik hálószobában hangszigeteléssel látta el a tulajdonos a felújítás során, így biztosítva a tökéletes nyugalmat. Emellett intelligens, energiatakarékos vízmelegítő került beszerelésre, a teljes fürdőszoba vadonatúj, az egész lakás frissen festett.

A házon energetikai felújítást végeztek, melynek köszönhetően a távfűtés díja nagyságrendekkel kevesebb, mint a felújítás előtt. A közös költség havonta 8.900,- Ft.

A környéken ingyenes utcai parkolás lehetséges, de gyalogosan is könnyen elérhetőek boltok, TIK, egyetemi karok és a belváros, valamint tömegközlekedési eszközök is. A lakás azonnal költözhető.

Elsősorban BÚTOROZATLANUL kiadó a lakás, ez esetben a havi bérleti díj 110.000,- + rezsi + 2 havi kaució szerződéskötéskor. Amennyiben bútorozottan szeretné valaki bérelni, arra is van lehetőség, ez esetben 120.000,- Ft-ra módosul a havi bérleti díj.
Keressen időpont-egyeztetésre, rugalmasan, bármikor megtekinthető a lakás!

  • összkomfortos
  • távfűtés egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 5.
  • erkély

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020