Soproni kiadó lakás, 2 szobás, 55 négyzetméteresSoproni kiadó lakás, 2 szobás, 55 négyzetméteresSoproni kiadó lakás, 2 szobás, 55 négyzetméteresSoproni kiadó lakás, 2 szobás, 55 négyzetméteresSoproni kiadó lakás, 2 szobás, 55 négyzetméteresSoproni kiadó lakás, 2 szobás, 55 négyzetméteresSoproni kiadó lakás, 2 szobás, 55 négyzetméteresSoproni kiadó lakás, 2 szobás, 55 négyzetméteresSoproni kiadó lakás, 2 szobás, 55 négyzetméteresSoproni kiadó lakás, 2 szobás, 55 négyzetméteres
Soproni kiadó lakás, 2 szobás, 55 négyzetméteres
130 E Ft/hó
2,4 E Ft/hó/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Soproni kiadó lakás, 2 szobás, 55 négyzetméteres
Soproni kiadó lakás, 2 szobás, 55 négyzetméteres
130 E Ft/hó
2,4 E Ft/hó/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 70 412 5871
ReferensBogdán Györgyi
Telefonálok

Kiadó lakás
Soproni kiadó lakás, 2 szobás, 55 négyzetméteres

55 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Sopron Belvárosában csak hosszú távra kiadó egy két szobás bútorozatlan felújított lakás.
A Deák téren kiadó egy 2.emeleti 55 nm-es zárt lépcsőházas lakás igényes bérlőknek hosszú távra. ( min. 1 évre)

Az ingatlan egy konyha, két különnyíló szoba fürdő és wc-ből áll. Tartozik hozzá egy közös tároló is. Az épület és a lakás is felújított. A modern konyhabútorral, mosogatógéppel, elektromos tűzhellyel és hűtőszekrénnyel felszerelt konyha áll a leendő bérlők rendelkezésére. Ezt leszámítva a lakás bútorozatlanul kerül kiadásra. A nyílászáróknak, új bejárati ajtónak és a szigetelésnek köszönhetően a lakás rezsije kb. 30,000Ft körül van, melyből 8700 Ft a közös költség. A fűtésről egy új gázcirkó kazán gondoskodik.

A környék infrastruktúrája kiváló. Közelben van óvoda, iskola, bolt, a vasútállomás csak 3 perc sétára található. A lakás ablakai az Arany János utcára néznek. A szomszédok csendesek és kedvesek.

A lakás 2 havi kaucióval költözhető csak hosszú távra, önmagukra és környezetükre igényes bérlők számára. Kisállat hozható.

Hitelre van szüksége??
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021