Pécs 2 szobás lakás kiadó a Hőgyes Endre utcábanPécs 2 szobás lakás kiadó a Hőgyes Endre utcábanPécs 2 szobás lakás kiadó a Hőgyes Endre utcábanPécs 2 szobás lakás kiadó a Hőgyes Endre utcábanPécs 2 szobás lakás kiadó a Hőgyes Endre utcábanPécs 2 szobás lakás kiadó a Hőgyes Endre utcábanPécs 2 szobás lakás kiadó a Hőgyes Endre utcábanPécs 2 szobás lakás kiadó a Hőgyes Endre utcábanPécs 2 szobás lakás kiadó a Hőgyes Endre utcábanPécs 2 szobás lakás kiadó a Hőgyes Endre utcábanPécs 2 szobás lakás kiadó a Hőgyes Endre utcábanPécs 2 szobás lakás kiadó a Hőgyes Endre utcábanPécs 2 szobás lakás kiadó a Hőgyes Endre utcábanPécs 2 szobás lakás kiadó a Hőgyes Endre utcábanPécs 2 szobás lakás kiadó a Hőgyes Endre utcában
Pécs 2 szobás lakás kiadó a Hőgyes Endre utcában
80 E Ft/hó
1,3 E Ft/hó/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Pécs 2 szobás lakás kiadó a Hőgyes Endre utcában
Pécs 2 szobás lakás kiadó a Hőgyes Endre utcában
80 E Ft/hó
1,3 E Ft/hó/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 542 7893
ReferensPáncél Balázs
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó lakás
Pécs 2 szobás lakás kiadó a Hőgyes Endre utcában

60 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Belváros és egyetemközeli 2 szoba + 2 fürdő lakás kiadó.
Bérleti díj : 80 EFt/hó+ rezsi + 2 hó kaució.
Pécsett, Belvárosban a Hőgyes Endre utcában kiadó, egy jó állapotban lévő, bútorozott, 2 szoba + étkezős (60m2) külön bejáratos, földszinti téglalakás, családi ház részeként, hosszabb távra, lehetőleg min. 1 évre, diákoknak 1 tanévre, max. 4 főnek. Azonnal kivehető.
FONTOS!!: A tulaj úgy adja ki bárkinek is a lakást, ha igazolni tudj azt, hogy van jövedelme, vagy tanul. Alkalmazottaktól munkáltatói igazolást, vállalkozótól cégtől 0-ás papírt (NAV igazolás), diáktól igazolást a sulitól, nyugdíjastól nyugdíjszelvényt.
Közös udvara van a szemközti lakással, aminek a kialakítása hasonló, mérete, és bérlési feltételei is megegyeznek és a tulajdonos is ugyanaz. Az már ki van adva.
A lakás nemrég lett teljesen hő, és vízszigetelve.
Különbejáratos, parkettás szobák, járólap (előszoba, konyha, étkező, fürdőszobák, WC-k), 2 db zuhanyzós WC-s fürdőszoba, dolgozó fülke, redőny, szúnyogháló, közös udvar kerti kőgrillel. Fűtés: cirkós gázkazánra kötött radiátorrendszerrel. Melegvíz: villanybojlerrel és gázkazánnal. Parkolási lehetőség: utcán (fizetős).
Bútorok: szerkények, székek asztalok, ágyak: 3 db 4 főnek. A tulaj nem tudja elvinni a bútorokat, ha nem lenne szükség rá, de ha szükséges, tud hozni, még ágyat.
Műszaki cikkek: gáztűzhely, mikró, hűtő, páraelszívó, edények, mosógép, TV.
KIZÁRÓ OK: gyerek, dohányzás, háziállat.
Közelben: üzletek, bankok, Kórház tér, Hullám fürdő, történelmi belváros (kb. 5 perc gyalog). Egyetemek: POTE, PTE, Pollack (kb. 3 megállónyira). Buszok: megállók 1 perc gyalog, (2, 2/a, 27, 27/a, 21 stb)
Rezsi: Gáz (fűtés + főzés): télen kb. 18-20 EFt fogyasztás szerint, Közös költség: 8 EFt (karbantartás, takarítás), Szemét: 1,5 EFt/hó, villany fogyasztás szerint, víz fogyasztás szerint.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: földszint
  • terasz

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019