Kiadó albérlet, Pécs, 2+1 szobásKiadó albérlet, Pécs, 2+1 szobásKiadó albérlet, Pécs, 2+1 szobásKiadó albérlet, Pécs, 2+1 szobásKiadó albérlet, Pécs, 2+1 szobásKiadó albérlet, Pécs, 2+1 szobásKiadó albérlet, Pécs, 2+1 szobásKiadó albérlet, Pécs, 2+1 szobásKiadó albérlet, Pécs, 2+1 szobásKiadó albérlet, Pécs, 2+1 szobásKiadó albérlet, Pécs, 2+1 szobás
Kiadó albérlet, Pécs, 2+1 szobás
110 E Ft/hó
1,9 E Ft/hó/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Kiadó albérlet, Pécs, 2+1 szobás
Kiadó albérlet, Pécs, 2+1 szobás
110 E Ft/hó
1,9 E Ft/hó/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 20 338 3007
ReferensIstván Nataniel
Telefonálok

Kiadó lakás
Kiadó albérlet, Pécs, 2+1 szobás

59 m2alapterület
2 és fél szoba
panellakás
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Pécs-Kertváros nyugodt és csendes részén, a Melinda parkkal szemben, 59 m2-es, 2 +1 félszobás, erkélyes panellakás kiadó. A lakás négy emeletes társasház első emeletén található. Az ingatlan teljesen felújított. A fürdőbe új burkolatok, új víz- és szennyvízrendszer, valamint új szaniterek kerültek beépítésre. A nyílászárók magas szigetelési értékű, többkamrás műanyagok, redőnnyel ellátottak. A szobákban laminált parketta, a többi helyiségben minőségi kerámia lapok vannak. Fűtése egyedi mérős távfűtés. A lakásban a nyári hőségben dupla klíma gondoskodik a hűs levegőről. Riasztóval felszerelt.
Teljesen gépesített: mosógép, mosogatógép, hűtőszekrény, elektromos beépített sütő, beépített gáz főzőlap, páraelszívó, mikrosütő a bérleti díj részét képezi.
A lakás részben bútorozott. A nappaliban és a hálószobában jelenleg nincs kanapé és franciaágy. A nappaliban látható könyvszekrény, tv, asztal és szőnyeg nincs a lakásban! A kisszobában nincs íróasztal. Amennyiben az új bérlő igényt tart egyéb bútorokra, erről külön egyeztetés szükséges.
A közelben számos kiszolgálóegység megtalálható:Tesco, Penny, Spar, Rossmann, Pécs-Pláza, háziorvos, bölcsőde, óvoda, iskola, park és játszóterek.
Dohányzás a lakásban nem megengedett, kisállatról megbeszélés szükséges.
Két havi kaució, és aktuális havi lakbér megfizetését követően 2021. februártól a jelenlegi bérlők kiköltözése és a tisztasági festés után költözhető. Közjegyzői okiratba foglalással kötött szerződéssel (ennek költsége a tulajdonost terheli) hosszú távra, minimum egy évre kiadó.
Hívjon bátran, állok rendelkezésére.

  • távfűtés egyedi méréssel
  • Épület emelet: 1.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021