Kiadó lakás Pécs, 2 szobásKiadó lakás Pécs, 2 szobásKiadó lakás Pécs, 2 szobásKiadó lakás Pécs, 2 szobásKiadó lakás Pécs, 2 szobásKiadó lakás Pécs, 2 szobásKiadó lakás Pécs, 2 szobásKiadó lakás Pécs, 2 szobásKiadó lakás Pécs, 2 szobásKiadó lakás Pécs, 2 szobásKiadó lakás Pécs, 2 szobás
Kiadó lakás Pécs, 2 szobás
100 E Ft/hó
1,9 E Ft/hó/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Kiadó lakás Pécs, 2 szobás
Kiadó lakás Pécs, 2 szobás
100 E Ft/hó
1,9 E Ft/hó/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 20 591 2605
ReferensMolnár Tímea
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó lakás
Kiadó lakás Pécs, 2 szobás

54 m2alapterület
2szoba
panellakás
Felújított állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Pécs- Egyetemváros frekventált részén, a Szigeti úton 10. emeleti 54 m2-es 2 szobás frissen felújított lakás hosszú távra kiadó. A lakás kiváló elrendezésű, minden helyiség, az előszobából külön-külön közelíthető meg. Az ingatlan gépészetileg és esztétikailag is felújításra került. Szobái magas kopásállóságú és jó állapotban lévő laminált parkettával, a fürdő és a WC minőségi kerámia lapokkal burkolt. A lakás új műanyag nyílászárókkal rendelkezik, így a téli hónapokban kedvező fűtési is míg a nyári hőségben a klíma biztosítja a kedvező hőméréskletet.
A lakás kíváló panorámával rendelkezik, egy élmény innen csodálni a várost.
A közvetlen környezetébe található a POTE, ÁOK, TTK, MIk karok, buszmegállók és szupermarketek. A lakás így kiváló választás egyetemisták részére.Az ingatlan 1 havi bérleti díj és 2 havi kaució megfizetését követően, rövid időn belül birtokba vehető!

  • távfűtés egyedi méréssel
  • Épület emelet: 10.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020