Kiadó albérlet, Pécs, 2 szobásKiadó albérlet, Pécs, 2 szobásKiadó albérlet, Pécs, 2 szobásKiadó albérlet, Pécs, 2 szobásKiadó albérlet, Pécs, 2 szobásKiadó albérlet, Pécs, 2 szobásKiadó albérlet, Pécs, 2 szobásKiadó albérlet, Pécs, 2 szobásKiadó albérlet, Pécs, 2 szobásKiadó albérlet, Pécs, 2 szobásKiadó albérlet, Pécs, 2 szobásKiadó albérlet, Pécs, 2 szobásKiadó albérlet, Pécs, 2 szobásKiadó albérlet, Pécs, 2 szobásKiadó albérlet, Pécs, 2 szobásKiadó albérlet, Pécs, 2 szobásKiadó albérlet, Pécs, 2 szobásKiadó albérlet, Pécs, 2 szobás
Kiadó albérlet, Pécs, 2 szobás
150 E Ft/hó
3,3 E Ft/hó/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Kiadó albérlet, Pécs, 2 szobás
Kiadó albérlet, Pécs, 2 szobás
150 E Ft/hó
3,3 E Ft/hó/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 30 820 2033
ReferensSipos Nóra
Telefonálok

Kiadó lakás
Kiadó albérlet, Pécs, 2 szobás

45 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Pécs belvárosában, az Árkádtól és a Széchenyi tértől 3 perc sétára, a Goldmark Károly utcában kiadó ez a nappali + hálószobás, igényesen felújított, kedves és otthonos, erkélyes lakás.

Alapterülete 47 m2. A lakás az első emeleten található, zárt lépcsőháza függőfolyosóra vezet, ami a mellette levő szomszéd lakás lakóival közös használatban áll és elzárható, így alkalmas például bicikli tárolására. A lakásba érve tágas előszoba fogad minket, amiből folyosó vezet a nappaliba. A modern és igényesen karbantartott antik bútorok keverednek az egész ingatlanon belül, amik a polgári és fiatalos stílust ötvözik. A hálószoba a nappalitól külön nyíló ajtóval is rendelkezik. Kellemes erkély egészíti ki az ingatlant, amely asztallal és székekkel felszerelt. A falak, járólapok és parketta mind felújításra került, az albérlet teljesen felszerelt kenyérpirítóval, mikróval, evőeszközökkel, edényekkel, vasalóval stb... Fürdőszobája rendkívül igényes, zuhanykabin, új mosógép kapott benne helyet. Rezsiköltsége egyedi mérőórái és tégla falai miatt rendkívül alacsonyak, téli hónapban egy főre max 30.000 Ft-ra becsülhető a közös költséget is beleszámítva. A parkolás éves parkolási bérlet megvásárlásával biztosított közterületen, de a közelben 20 000 Ft / hó értékben parkoló bérelhető.

Kitűnő választás lehet egyedülállóknak, fiatal párnak. Egy havi bérleti díj és kéthavi kaució megfizetését követően 2022. december 15-től költözhető!

  • házközponti egyedi méréssel
  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022