Kiadó lakás, Paks, 3 szobásKiadó lakás, Paks, 3 szobásKiadó lakás, Paks, 3 szobásKiadó lakás, Paks, 3 szobásKiadó lakás, Paks, 3 szobásKiadó lakás, Paks, 3 szobásKiadó lakás, Paks, 3 szobás
Kiadó lakás, Paks, 3 szobás
85 E Ft/hó
977,01 Ft/hó/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
Kiadó lakás, Paks, 3 szobás
Kiadó lakás, Paks, 3 szobás
85 E Ft/hó
977,01 Ft/hó/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
+36 30 796 0607
ReferensRónai Krisztina
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó lakás
Kiadó lakás, Paks, 3 szobás

87 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Paks óvárosi részén 3 szobás, tégla lakás kiadó.

A téglából épült társasházban található első emeleti lakásban három szoba, egy konyha-étkező, fürdőszoba, WC és egy kamra helyezkedik el.
A fűtést új Baxi gázkazán szolgáltatja, a nyílászárók műanyagból készültek, hőszigeteltek, redőnnyel, szúnyoghálóval ellátva. A háztömb kívül szigetelt. A parkolás az utcán, térítésmentesen megoldott.

A központi elhelyezkedésből adódóan a vásárlási lehetőségek, óvoda, iskola, orvosi rendelő néhány percen belül elérhetőek. Kellemes, nyugodt állapotok, jó megközelíthetőség jellemzi a környéket.

Az ingatlan jelen állapotában, bútorozatlanul kiadó. A bérleti díj 85.000,- Ft/hó + rezsi. Beköltözéskor két havi kaució megfizetése szükséges. A bérleti szerződés időtartama minimum 1 év. Az ingatlanban a kisállattartás és dohányzás nem megengedett.
Kiköltözéskor az eredeti állapot visszaállítandó.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal!

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 4. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020