Kiadó lakás, Hódmezővásárhely, 2 szobásKiadó lakás, Hódmezővásárhely, 2 szobásKiadó lakás, Hódmezővásárhely, 2 szobásKiadó lakás, Hódmezővásárhely, 2 szobásKiadó lakás, Hódmezővásárhely, 2 szobásKiadó lakás, Hódmezővásárhely, 2 szobásKiadó lakás, Hódmezővásárhely, 2 szobásKiadó lakás, Hódmezővásárhely, 2 szobásKiadó lakás, Hódmezővásárhely, 2 szobásKiadó lakás, Hódmezővásárhely, 2 szobás
Kiadó lakás, Hódmezővásárhely, 2 szobás
62,5 E Ft/hó
1,1 E Ft/hó/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Kiadó lakás, Hódmezővásárhely, 2 szobás
Kiadó lakás, Hódmezővásárhely, 2 szobás
62,5 E Ft/hó
1,1 E Ft/hó/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 30 360 8779
ReferensMolnár Attila
Telefonálok

Kiadó lakás
Kiadó lakás, Hódmezővásárhely, 2 szobás

56 m2alapterület
2szoba
panellakás
Felújított állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

KIADÓ ez a 2016-ban felújított, 2 szobás 3. emeleti Éva u-i, bútorozatlan lakás. Középső lakás révén, mellette, oldalt, alatta és felette is fűtött falak határolják, a szobák külső falai hőszigeteltek, kinti -2 oC-ban, elzárt fűtéssel lett lefotózva a hőmérő. Villamos hálózata földelt, Fi-relével ellátott, érintésvédelme szakszerű. A lakásba új tűzhely, inverteres klíma berendezés és felújított konyhaszekrény van. A fűtés rezsije igen kedvező. Megbízható albérlőt keresünk hosszú távra, de 6 hónapos bérlettől sem zárkózunk el, azonban abban az esetben a havi díj 25%-al magasabb. 

SZÁMLAKÉPES BÉRLEMÉNY! Esetleges bebútorozást vállalok, hosszabb távú céges bérlés esetén.

A bérlet feltételei: 1 havi díj és 2 havi kaució mellett egy készfizető kezest kérünk a leendő bérlőtől, aki egy esetleges károkozás vagy elmaradt bérleti díj vagy rezsi esetén helytáll a bérlő helyett. Olyanok jelentkezzenek, akik elfogadják, hogy az irodánk a bérlő személyének a fizetőképességét megvizsgálja. (Betekintés havi jövedelmi viszonyokba.)

JELENTKEZNI BEMUTATKOZÓ E-MAILBEN KÉRjÜK az címre megküldve! Köszönjük! 

Kutya nem kívánatos, szobatiszta cica lehet. 


Falazat anyaga: Panel

  • összkomfortos
  • Épület emelet: 3.
  • Épület szint: 5. emelet
  • erkély

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021