Kiadó lakás, Eger, 2 szobásKiadó lakás, Eger, 2 szobásKiadó lakás, Eger, 2 szobásKiadó lakás, Eger, 2 szobásKiadó lakás, Eger, 2 szobásKiadó lakás, Eger, 2 szobásKiadó lakás, Eger, 2 szobásKiadó lakás, Eger, 2 szobásKiadó lakás, Eger, 2 szobásKiadó lakás, Eger, 2 szobás
Kiadó lakás, Eger, 2 szobás
130 E Ft/hó
2,1 E Ft/hó/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Kiadó lakás, Eger, 2 szobás
Kiadó lakás, Eger, 2 szobás
130 E Ft/hó
2,1 E Ft/hó/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 30 500 7396
ReferensHisztay-Nagyfejeő Ki,3nga
Telefonálok

Kiadó lakás
Kiadó lakás, Eger, 2 szobás

62 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A Markoth Ferenc kórháztól és a piactértől egy karnyújtásnyira Eger történelmi belvárosában műemlék jellegű épületben kiadó egy első emeleti 2 szobás gyönyörűen felújított lakás.
Belvárosi ingatlan révén pár perc sétával rengeteg szolgáltatás és vendéglátó egység elérhető (posta, gyógyszertár, éttermek, fagyizók, drogériák, stb.) A közelben több oktatási intézmény is található (Lenkey János Általános Iskola, Dobó István Gimnázium, Gárdonyi Géza Gimnázium, Eszterházy Károly Egyetem).
A ház keleti oldalán ingyenes parkolás biztosított a zárt udvarban, melyet a kórház felől lehet megközelíteni. A társasház földszinti részein több üzlet is üzemel, ezek bejáratai az utcafrontról nyílnak, ezért abszolút nem zavarják a lakók nyugalmát.
Az említett ingatlan az első emeleten található. Két szobából, konyha-ebédlőből, kamrából és mellékhelyiségekből áll. A lakás első része álmennyezettel burkolt, így a lakás „polgári” jellegét a 3,5 méteres belmagassággal rendelkező lakószobák tükrözik.
A konyha és a mellékhelyiségek kerámialappal, a szobák pedig lamináltlappal vannak burkolva. A lakás részben berendezett.:
-fa előszobafal
-konyha: gépesített fa beépített konyhabútor (hűtő kivételével)
- szoba1: kétszemélyes ágy, fa gardróbszekrény
A lakás frissen festett, azonnal költözhető 1 havi bérleti díjnak megfelelő óvadék + 1 havi bérleti díj fejében. A rezsi költség havi elszámolással történik a bérbeadó felé. Kábeltévé és internet jelenleg nincs az ingatlanban, de bármelyik szolgáltató beköthető, így az új lakó/lakók a magának legmegfelelőbbet tudja kiválasztani.
Kiváló választás lehet egyetemistáknak, fiatal pároknak vagy akár munkájukat a kórházban végző, de helyileg nem Egerben elő orvosok számára.
Az ingatlan rugalmasan megtekinthető időpont egyeztetése mellett.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021