59 E Ft/hó
1,6 E Ft/hó/m2
  • Térkép
59 E Ft/hó
1,6 E Ft/hó/m2
  • Térkép
+36 30 500 6500
magánszemélyMagyar Zoltán
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó lakás
Debrecen, Gulyás Pál utca

37 m2alapterület
1 és fél szoba
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

ALBÉRLET és BEJÁRÓNŐI MUNKA egyben! Akadémia u. mellett családi ház önálló 37 m2-es lakása kiadó. Kb. ápr. 5-15 körül lesz megtekinthető és kiadó. Szép, nagy, konyhás nappali + két pici háló + kicsi mellékhelységek. A lakás szép, rendezett, Ny-i tájolású, nyári estén 8-9 ó-ig is besüt a nap. Zöldövezeti, igazán kellemes környezet. Komfortos falfűtés, alacsony rezsi. Jelentős megtakarítás, hogy közös költség ITT NINCS!!! Az árban alku szóba jöhet. A lakás bútorozott. Rokkant vagyok, ezért csak a bejárónői munka vállalása mellett tudom kiadni, a munkát havonta fizetem.

A hálókban 1 személyes ágyak vannak és francia ágy nemigen férne el. A munka háztartási jellege és a lakás elrendezése folytán egy hölgy vagy 2 barátnő vagy gyermekes anyuka részére megfelelő. Kérem, ha érdekli, első alkalommal lehetőleg mailban írjon az Otthontérképen megjelenő címre, hogy tudjak küldeni részletes leírást a lakásról és a háztartási munkákról
A szomszéd lakás irányában a hangszigetelés nem mondható tökéletesnek, emiatt zajosan vagy zűrösen élők számára nem tudom kiadni.

  • házközponti
  • Tulajdonostól

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020