Budapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobás
Budapest lakás kiadó, 2 szobás
146 E Ft/hó
3 E Ft/hó/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Budapest lakás kiadó, 2 szobás
Budapest lakás kiadó, 2 szobás
146 E Ft/hó
3 E Ft/hó/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 30 646 5817
ReferensHalász Menyhért
Telefonálok

Kiadó lakás
Budapest lakás kiadó, 2 szobás

48 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Pesten, a XIV. kerületben, Nagyzuglóban, a Fogarasi út belső, CSENDES kis utcájában található. Busz, troli, illetve villamos megállók 200 méteren belül találhatóak, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő Tesco, CBA, kínál lehetőséget. Az Árkád Bevásárlóközpont könnyen megközelíthető, ahol bevásárlásra és sportolásra is van lehetőség. A közelben óvoda, iskola, játszóterek is megtalálhatóak.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű lapos tetős társasház az 1970-es években épült, 4 szintes. A házban 12 lakás található. Az épületet nyitott, zöld kert veszi körbe. A társasházban pár éve újították fel az erkélyeket, a gázcsöveket cserélték, illetve a tetőt szigetelték, a lépcsőház tiszta, rendezett. A lakók vigyáznak a tisztaságra. Az épületben LIFT NINCS!

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 48nm-es FELÚJÍTOTT lakás a társasház 3. emeletén a legfelső szinten található. A lakás fekvésének köszönhetően világos, napsütötte, és csendes. A biztonsági ajtón belépve az előszobába érkezünk, innen egy közlekedőn át balra jutunk a világos, élhető nagyságú konyhába.
Ez mellett található a félszoba, szemben a fürdőszoba, WC-vel. Jobbra pedig a tágas nappali, egy kis erkéllyel. A lakást pár éve újították fel teljes körűen (Új, fahatású műanyag nyílászárók, burkolatok, vezetékek, stb.) . A szobák eredeti fa parkettásak, a többi helyiség kővel burkolt .A képeken látható berendezéssel kiadó!
Egyetemistáknak, fiatal párnak ideális kis lakás lehet.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet pár éves programozható Junkers cirko kazán biztosítja. Vízóra van.

KÖLTSÉGEK:
- Közös költség: 9.900 Ft, amely magába foglalja, a csatornadíjat, felújítási alapot, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást.
- A többi fogyasztás, mérés szerint.

PARKOLÁS:
A ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra, ami ingyenes.

Beköltözés azonnal, 2 havi kaució, és az aktuális havi bérleti díj megfizetése után. Maximum két bérlő, fél évre, dohányzás, kisállat nem megengedett.

Bérleti díj: 400 Euro/hó+ rezsi

  • Épület emelet: 3.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021