Budapesti lakás kiadó, 72 négyzetméteres, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, 72 négyzetméteres, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, 72 négyzetméteres, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, 72 négyzetméteres, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, 72 négyzetméteres, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, 72 négyzetméteres, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, 72 négyzetméteres, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, 72 négyzetméteres, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, 72 négyzetméteres, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, 72 négyzetméteres, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, 72 négyzetméteres, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, 72 négyzetméteres, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, 72 négyzetméteres, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, 72 négyzetméteres, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, 72 négyzetméteres, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, 72 négyzetméteres, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, 72 négyzetméteres, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, 72 négyzetméteres, 2 szobás
Budapesti lakás kiadó, 72 négyzetméteres, 2 szobás
160 E Ft/hó
2,2 E Ft/hó/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Budapesti lakás kiadó, 72 négyzetméteres, 2 szobás
Budapesti lakás kiadó, 72 négyzetméteres, 2 szobás
160 E Ft/hó
2,2 E Ft/hó/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 20 579 1501
ReferensSzabadi Péter
Telefonálok

Kiadó lakás
Budapesti lakás kiadó, 72 négyzetméteres, 2 szobás

72 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Minőségi bérbeadó lakás zöldövezetet kedvelőknek

Zugló egyik legkedveltebb részén a Miskolci és a Gervay utca sarkán a 2000-es években, téglából épült 8 lakásos társasházban egy első emeleti DK -i fekvésű 72 m2 -es kertre néző lakás.

A jó állapotú, világos ingatlan két nagy méretű, sok ablakos szobából, egy tágas, 18 m2 -es konyha-étkezőből, egy szépen burkolt ablakos jó méretű fürdőszobából, valamint az előszobából nyíló külön WC-ből, és egy nagyon hasznos bepolcozott kamra helyiségből áll, mely a későbbiekben, akár gardróbként is használható.

A kifejezetten jó állapotú, hangulatos, felújított lakás jó ízléssel berendezett, bútorozott, és kellő felszereltségű; automata mosógép, hűtőszekrény, villanytűzhely, mikro egyaránt rendelkezésre áll. Az ideálisnak tartott első emelet, a jó tájolás, a belső zöldellő kertre nem pedig az utcára néző ablakok minőségi komfortérzetet nyújtanak.

A nappaliból nyíló félkörös, egyedi terasz még kellemesebbé teszi az otthoni tartózkodást. Télen a saját cirko kazánnal egyedileg szabályozott fűtésünk, nyáron a klimatizált, hűs szobák tesznek minket elégedetté; mindez kellemes 16.000 Ft-os havi közös költség mellett. További nyugalmat, és tervezhetőséget biztosítanak az egyedi mérőórák ( víz -gáz -áram )is.

Az ingatlanhoz tartozik a pinceszinten egy hatalmas, részben tárolónak is használható, könnyen megközelíthető garázs is.

A lokáció igen kedvező: parkok, játszóterek és a patakpart rövid sétával elérhető, de ugyanilyen közel vannak a bevásárló helyek is: SPAR, TESCO, Bosnyák téri piac, valamint gyógyszertár.

A közlekedés több mint jó, a 4-5 percnyire lévő 69 -es villamossal hamar a földalattinál vagyunk, de az 5-ös busszal is gyorsan a Keletinél vagy a Belvárosban lehetünk.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 1.
  • parkolás garázs

Hirdetés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021