Budapest kiadó lakás Újlipótvárosban a Vág utcában, 52 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Újlipótvárosban a Vág utcában, 52 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Újlipótvárosban a Vág utcában, 52 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Újlipótvárosban a Vág utcában, 52 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Újlipótvárosban a Vág utcában, 52 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Újlipótvárosban a Vág utcában, 52 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Újlipótvárosban a Vág utcában, 52 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Újlipótvárosban a Vág utcában, 52 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Újlipótvárosban a Vág utcában, 52 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Újlipótvárosban a Vág utcában, 52 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Újlipótvárosban a Vág utcában, 52 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Újlipótvárosban a Vág utcában, 52 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Újlipótvárosban a Vág utcában, 52 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Újlipótvárosban a Vág utcában, 52 négyzetméteres
Budapest kiadó lakás Újlipótvárosban a Vág utcában, 52 négyzetméteres
180 E Ft/hó
3,5 E Ft/hó/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Budapest kiadó lakás Újlipótvárosban a Vág utcában, 52 négyzetméteres
Budapest kiadó lakás Újlipótvárosban a Vág utcában, 52 négyzetméteres
180 E Ft/hó
3,5 E Ft/hó/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 30 224 8176
ReferensJalits Edit
Telefonálok

Kiadó lakás
Budapest kiadó lakás Újlipótvárosban a Vág utcában, 52 négyzetméteres

52 m2alapterület
2 és fél szoba
panellakás
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Vág utcában 2 + 1 szobás, felújított, ALACSONY REZSIVEL RENDELKEZŐ panel lakás kiadó!

Újlipótváros közkedvelt részén, hosszú távra kiadó teljes körűen felújított, napfényes, nyugati fekvésű, PANORÁMÁS (Dunára és a Budai- hegyekre néző) bútorozott, gépesített, klímás, csendes lakás. A környéken minden elérhető, a közlben: WEST-END Bevásárlóközpont, iskola, óvoda, Lehel téri piac, RAM Művelődési Központ, Duna Korzó, Színház, Szent István Park.

ELRENDEZÉSE: az előszobából nyílik a konyha, a nappal, a beépített gardrób, a fürdőszoba és a külön WC, . A lakás körbejárható, az előszobából és a nappaliból is megközelíthető a hálószoba, és onnan a kisszoba.

A nappaliból gyönyörű kilátás nyílik a Dunára és a Budai-hegyekre.
A lakás teljes körű felújításon esett át, újak a bútorok, a burkolatok, a lakás frissen festett.
A gardrób helyiség segíti a beköltözést a helyiség plafoning polcozott, jól pakolható, ruhaakasztó sínnel és cipőtároló szekrénnyel felszerelt.
Hűtő, tűzhely, légkondi van a lakásban.

FŰTÉS: távfűtés egyedi hőegység-mérővel. A konyha villanysűtővel, elktromos tűzhellyel rendelkezik. A rezsi mindennel együtt kb. 30 ezer Ft/hó egy 4 tagú család esetében.

A környéken minden elérhető, a közlben: WEST-END Bevásárlóközpont, iskola, óvoda, Lehel téri piac, RAM Művelődési Központ, Duna Korzó, Színház, Szent István Park.

Minimum 1 évre, kéthavi kaució + első havi bérleti díj megfizetésével költözhető.

  • távfűtés egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület szint: 10. emelet

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022