Kiadó lakás, Angyalföld, Budapest, 1 szobásKiadó lakás, Angyalföld, Budapest, 1 szobásKiadó lakás, Angyalföld, Budapest, 1 szobásKiadó lakás, Angyalföld, Budapest, 1 szobásKiadó lakás, Angyalföld, Budapest, 1 szobásKiadó lakás, Angyalföld, Budapest, 1 szobásKiadó lakás, Angyalföld, Budapest, 1 szobásKiadó lakás, Angyalföld, Budapest, 1 szobásKiadó lakás, Angyalföld, Budapest, 1 szobásKiadó lakás, Angyalföld, Budapest, 1 szobásKiadó lakás, Angyalföld, Budapest, 1 szobásKiadó lakás, Angyalföld, Budapest, 1 szobás
Kiadó lakás, Angyalföld, Budapest, 1 szobás
110 E Ft/hó
3,2 E Ft/hó/m2
 • 12 fotó
 • Térkép
Kiadó lakás, Angyalföld, Budapest, 1 szobás
Kiadó lakás, Angyalföld, Budapest, 1 szobás
110 E Ft/hó
3,2 E Ft/hó/m2
 • 12 fotó
 • Térkép
+36 1 603 9324
ReferensPure Profitto Kft.
Telefonálok

Kiadó lakás
Kiadó lakás, Angyalföld, Budapest, 1 szobás

34 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A XIII. kerület egyik legjobban fejlődő részén, közel a Lehel piachoz és a Városligethez, a Szabolcs utcában egy egyedi stílusban épített társasházban, a Semiramis házban kínálunk kiadásra egy jó állapotban lévő, saját kertes egy szobás lakást. A környék adottságainak köszönhetően jó a tömegközlekedés, a közelben M3 metró, 75 és a 79-es troli, 14-es villamos és több buszjárat is. Az épület alatt egy szintes teremgarázs található, ahol akár parkoló helyet is lehet bérelni. A házban 24 órás portaszolgálat működik.

A lakás teljesen felszerelt, bútorozott, gépesített (mosógép nincs), akár kettő főnek is teljesen ideális, mivel rengeteg hely van pakolni és közel egy másfél nm-es tároló is helyet kapott. A lakáshoz tartozik egy saját zárt kert is, ahol akár sütögetni is lehet, de a társasház tetején külön zöld kert lett kialakítva amit a lakók használhatnak és ott kiépített hely található erre a célra.A lakásban a dohányzás nem megengedett.Kisállat hozható.Akadálymentesített a társasház bejáratáról a lakásig!A közös költségen felül fizetendők a fűtés, vízmelegítés, víz- és csatornadíj, áram amik egyedi mérőórák alapján kerülnek elszámolásra.A lakás minimum egy éves bérleti szerződéssel kiadó, 2 havi kaucióval és egy havi bérleti díjjal azonnal költözhető (maximum 2 fő).További kérdésével, megtekintési szándékával kérem keresse irodánkat.

  Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
  © 2021