Budapest kiadó új építésű lakás Angyalföldön a Szobor utcában, 34 négyzetméteresBudapest kiadó új építésű lakás Angyalföldön a Szobor utcában, 34 négyzetméteresBudapest kiadó új építésű lakás Angyalföldön a Szobor utcában, 34 négyzetméteresBudapest kiadó új építésű lakás Angyalföldön a Szobor utcában, 34 négyzetméteresBudapest kiadó új építésű lakás Angyalföldön a Szobor utcában, 34 négyzetméteresBudapest kiadó új építésű lakás Angyalföldön a Szobor utcában, 34 négyzetméteresBudapest kiadó új építésű lakás Angyalföldön a Szobor utcában, 34 négyzetméteresBudapest kiadó új építésű lakás Angyalföldön a Szobor utcában, 34 négyzetméteresBudapest kiadó új építésű lakás Angyalföldön a Szobor utcában, 34 négyzetméteres
Budapest kiadó új építésű lakás Angyalföldön a Szobor utcában, 34 négyzetméteres
126 E Ft/hó
3,7 E Ft/hó/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Budapest kiadó új építésű lakás Angyalföldön a Szobor utcában, 34 négyzetméteres
Budapest kiadó új építésű lakás Angyalföldön a Szobor utcában, 34 négyzetméteres
126 E Ft/hó
3,7 E Ft/hó/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 30 695 4768
ReferensGyöre József
Telefonálok

Kiadó lakás
Budapest kiadó új építésű lakás Angyalföldön a Szobor utcában, 34 négyzetméteres

34 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Új építésű
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Szobor utca 4. A. 510-es lakás

Legyen Ön az első lakója ennek a megfizethető prémium  34 m2 nagyságú, stúdió, 3 m2 erkélyes lakásnak a XIII. kerületi, újonnan épült Metrodom Madarász 38 lakóparkban.
A teljesen berendezett és gépesített lakást lakberendezőnk tette otthonossá, a mindennapok kényelméről pedig a magasan felszerelt konyha, légkondicionáló és beépített okosotthon-rendszer gondoskodik.
A lakópark saját exkluzív edzőteremmel, szaunával, és klubhelyiséggel rendelkezik. A lakások prémium felszereltsége, a beépített anyagok minősége, valamint a 24 órás portaszolgálat szintén megfelel a magasabb elvárásoknak.
A hirdetésben feltüntetett kínálati bérleti díj már tartalmazza azt a 10%-os kedvezményt, amelyre azon bérlők jogosultak, akik 2021. február 1. napjáig bérleti szerződést kötnek egy adott ingatlanra.
A kínálatunkban található ingatlanok méreteik (stúdió (30 m2) - 1+3 szobás (90 m2)) és adottságaik által egyedülállóknak, pároknak, vagy akár családoknak is ideálisak lehetnek.
A képek szemléltető jellegűek, az érdeklődők 4 koncepció közül választhatnak a mobil bútorzat és dekorációs elemek vonatkozásában.
A lakópark elhelyezkedése kiváló tömegközlekedési szempontból, néhány perc sétával elérhető az M3 metró valamint, a 15-ös és 105-ös buszok Gyöngyösi utcai megállója.
A lakások várhatóan 2021. márciustól költözhetők, minimum 1 évre kiadók, a bérléshez minimum 2 havi kaució, illetve jövedelemigazolás bemutatása szükséges.

  • házközponti egyedi méréssel
  • Épület emelet: 5.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021