Kiadó lakás Újlipótvárosban, a Szent István körúton 16-ban, 2 szobásKiadó lakás Újlipótvárosban, a Szent István körúton 16-ban, 2 szobásKiadó lakás Újlipótvárosban, a Szent István körúton 16-ban, 2 szobásKiadó lakás Újlipótvárosban, a Szent István körúton 16-ban, 2 szobásKiadó lakás Újlipótvárosban, a Szent István körúton 16-ban, 2 szobásKiadó lakás Újlipótvárosban, a Szent István körúton 16-ban, 2 szobásKiadó lakás Újlipótvárosban, a Szent István körúton 16-ban, 2 szobásKiadó lakás Újlipótvárosban, a Szent István körúton 16-ban, 2 szobásKiadó lakás Újlipótvárosban, a Szent István körúton 16-ban, 2 szobásKiadó lakás Újlipótvárosban, a Szent István körúton 16-ban, 2 szobásKiadó lakás Újlipótvárosban, a Szent István körúton 16-ban, 2 szobásKiadó lakás Újlipótvárosban, a Szent István körúton 16-ban, 2 szobásKiadó lakás Újlipótvárosban, a Szent István körúton 16-ban, 2 szobásKiadó lakás Újlipótvárosban, a Szent István körúton 16-ban, 2 szobásKiadó lakás Újlipótvárosban, a Szent István körúton 16-ban, 2 szobásKiadó lakás Újlipótvárosban, a Szent István körúton 16-ban, 2 szobásKiadó lakás Újlipótvárosban, a Szent István körúton 16-ban, 2 szobásKiadó lakás Újlipótvárosban, a Szent István körúton 16-ban, 2 szobásKiadó lakás Újlipótvárosban, a Szent István körúton 16-ban, 2 szobásKiadó lakás Újlipótvárosban, a Szent István körúton 16-ban, 2 szobásKiadó lakás Újlipótvárosban, a Szent István körúton 16-ban, 2 szobásKiadó lakás Újlipótvárosban, a Szent István körúton 16-ban, 2 szobásKiadó lakás Újlipótvárosban, a Szent István körúton 16-ban, 2 szobásKiadó lakás Újlipótvárosban, a Szent István körúton 16-ban, 2 szobásKiadó lakás Újlipótvárosban, a Szent István körúton 16-ban, 2 szobásKiadó lakás Újlipótvárosban, a Szent István körúton 16-ban, 2 szobásKiadó lakás Újlipótvárosban, a Szent István körúton 16-ban, 2 szobásKiadó lakás Újlipótvárosban, a Szent István körúton 16-ban, 2 szobásKiadó lakás Újlipótvárosban, a Szent István körúton 16-ban, 2 szobásKiadó lakás Újlipótvárosban, a Szent István körúton 16-ban, 2 szobás
Kiadó lakás Újlipótvárosban, a Szent István körúton 16-ban, 2 szobás
150 E Ft/hó
2,5 E Ft/hó/m2
  • 30 fotó
  • Térkép
Kiadó lakás Újlipótvárosban, a Szent István körúton 16-ban, 2 szobás
Kiadó lakás Újlipótvárosban, a Szent István körúton 16-ban, 2 szobás
150 E Ft/hó
2,5 E Ft/hó/m2
  • 30 fotó
  • Térkép
+36 20 333 8461
ReferensOrosz Réka
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó lakás
Kiadó lakás Újlipótvárosban, a Szent István körúton 16-ban, 2 szobás

60 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

EGYEDÜLÁLLÓ ALKALOM, BELVÁROSI KURIÓZUM!!!
KIADÓ ÚJLIPÓTVÁROS LEGSZEBB ÉPÜLETÉBEN TELJESEN BÚTOROZOTT-GÉPESÍTETT-KLIMATIZÁLT, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ LAKÁS!!!

Bérlésre kínálunk a Vígszínház tőszomszédságában elhelyezkedő, 1. emeleti, bútorozott, gépesített, klímás, galériázott, hatalmas szoba-hall beosztású, 60 nm alapterületű erkélyes lakást!

A Szent István körút 16. szám alatt található ház Wellisch Alfréd tervei alapján épült 1898-99-ben. Stílusát tekintve a historizáló építészet egyik remeke, melyre jellemző, hogy különféle korok stíluselemeiből válogat.

A kapun belépve lenyűgöző kapualj fogad minket, mely pompázatos stukkós-freskó mennyezetű, gyönyörű szobrokkal díszített márvány falburkolatú, értékes kerámia padlózatú! Az udvar további csodákat tartogat: középen működő szökőkút emeli az épület szépségét!

Az épület színvonalát hűen jellemzi, hogy számos filmet és reklámfilmet is forgattak már itt! Aki valaha járt már ebben a házban, soha nem feledi el ezt a látványt!!!

A kiadó ingatlan a 4 emeletes épület 1. emeletén helyezkedik el, ahova modern hívólifttel juthatunk fel. A lakásba belépve a gardróbszekrénnyel felszerelt előszoba fogad. Jobbra a tágas, zuhanyzófülkés, mosógéppel felszerelt fürdőszoba található, mely ablakos szellőzésű. Az előszobába visszatérve, egyenesen haladva a szintén tágas hallba érünk, amelyet étkezős konyhává alakítottak át. Modern konyhabútora gépekkel felszerelt. Tovább haladva a hatalmas méretű, 4 méteres belmagasságú nappaliba jutunk, mely galériázott, bútorozott, nagy erkéllyel kiegészített. A nappaliban fekvőhelyként is használható nyitható kanapé illetve a galérián franciaágy található. A nappali ablakai és az erkély a közvetlen Szent István körúti nézetű, viszont az emeleti elhelyezkedéséből eredően a belváros pezsgő forgataga nem hallatszik be, így a lakás csendes, tájolásának köszönhetően pedig igazán világos, napfényes otthon.

Az ingatlan az optimális hőérzet elérése érdekében KLÍMÁVAL FELSZERELT!

Az értékek védelme érdekében a bejárati ajtó illetve a fürdőszoba ablaka ráccsal kiegészített.

Dohányzás a lakás előtt, a folyosón megengedett, házi kedvenc előzetes megbeszélés alapján hozható!

A rezsi alacsonyan kalkulálható, így az ingatlan alacsony fenntartási költségű! A közös költség havonta 9.300 Ft. A fűtést illetve a meleg vizet korszerű, zárt rendszerű kombi cirkó szolgáltatja, radiátoros hő leadással. A víz, a villany illetve a gázfogyasztás mérőórák alapján kerül elszámolásra.

A kitűnő lokációjú ingatlan a Nyugati térhez közel helyezkedik el. A környék minden tekintetben kifogástalanul ellátott. Bevásárlási lehetőségek, szolgáltatók, bankok, egészségügyi, oktatási intézmények a közelben és számtalan szórakozási-pihenési lehetőség adott! A közeli Margit-szigeten, illetve a Szent István parkban kellemesen kikapcsolódhatunk, sportolhatunk!

A tömegközlekedés is kiváló: M3 metró, buszok, villamos pár lépésnyire.

Hosszú távú, minimum 1 éves időtartamú bérlésre várjuk egyedülálló személyek, párok, diákok jelentkezését!

Az ingatlan 1 havi bérleti díj és 2 havi kaució megfizetésével AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!

Várom a megtisztelő érdeklődését!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: 1.
  • erkély

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020