Budapest kiadó lakás Angyalföldön a Szekszárdi utcában, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Angyalföldön a Szekszárdi utcában, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Angyalföldön a Szekszárdi utcában, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Angyalföldön a Szekszárdi utcában, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Angyalföldön a Szekszárdi utcában, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Angyalföldön a Szekszárdi utcában, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Angyalföldön a Szekszárdi utcában, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Angyalföldön a Szekszárdi utcában, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Angyalföldön a Szekszárdi utcában, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Angyalföldön a Szekszárdi utcában, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Angyalföldön a Szekszárdi utcában, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Angyalföldön a Szekszárdi utcában, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Angyalföldön a Szekszárdi utcában, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Angyalföldön a Szekszárdi utcában, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Angyalföldön a Szekszárdi utcában, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Angyalföldön a Szekszárdi utcában, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Angyalföldön a Szekszárdi utcában, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Angyalföldön a Szekszárdi utcában, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Angyalföldön a Szekszárdi utcában, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Angyalföldön a Szekszárdi utcában, 74 négyzetméteres
Budapest kiadó lakás Angyalföldön a Szekszárdi utcában, 74 négyzetméteres
350 E Ft/hó
4,7 E Ft/hó/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Budapest kiadó lakás Angyalföldön a Szekszárdi utcában, 74 négyzetméteres
Budapest kiadó lakás Angyalföldön a Szekszárdi utcában, 74 négyzetméteres
350 E Ft/hó
4,7 E Ft/hó/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 20 321 3547
ReferensSomodi Gyula
Telefonálok

Kiadó lakás
Budapest kiadó lakás Angyalföldön a Szekszárdi utcában, 74 négyzetméteres

74 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Garázzsal!!! XIII.ker, Szekszárdi utcában, 2007-ben épült modern stílusú, liftes társasházban KIADÓ, egy 2. emeleti, bútorozott, dupla komfortos, házközponti fűtéses, nagy teraszos lakás, saját teremgarázs beállóhellyel.
Kényelmesen használható amerikai konyhás nappali és 2 külön hálószoba kialakítású. A lakótér 74 nm és tartozik hozzá egy nagy, 10 nm-es terasz, ahonnan a belső kertre van kilátás. A nappali az utcára néz. Konyhája teljesen gépesített és felszerelt, a lakás teljesen bútorozott. Nagyon kedvező rezsiköltségek!
Közös költség: 23.000 Ft/hó
Kaució: 2 hónap
Azonnal költözhető.
Kisállat nem akadály.
SGy ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: - GDN azonosító: 341369

  • házközponti egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 2.
  • erkély
  • parkolás garázs

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022