Kiadó lakás Angyalföldön, 1 szobásKiadó lakás Angyalföldön, 1 szobásKiadó lakás Angyalföldön, 1 szobásKiadó lakás Angyalföldön, 1 szobásKiadó lakás Angyalföldön, 1 szobásKiadó lakás Angyalföldön, 1 szobásKiadó lakás Angyalföldön, 1 szobásKiadó lakás Angyalföldön, 1 szobásKiadó lakás Angyalföldön, 1 szobásKiadó lakás Angyalföldön, 1 szobásKiadó lakás Angyalföldön, 1 szobásKiadó lakás Angyalföldön, 1 szobásKiadó lakás Angyalföldön, 1 szobásKiadó lakás Angyalföldön, 1 szobás
Kiadó lakás Angyalföldön, 1 szobás
45 E Ft/hó
6,4 E Ft/hó/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Kiadó lakás Angyalföldön, 1 szobás
Kiadó lakás Angyalföldön, 1 szobás
45 E Ft/hó
6,4 E Ft/hó/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 70 623 0557
ReferensVöő Gergely
Telefonálok

Kiadó lakás
Kiadó lakás Angyalföldön, 1 szobás

7 m2alapterület
1szoba
panellakás
állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

XIII. kerületben, VIZAFOGÓ városrészen, a MARGITSZIGET és az ÁRPÁD HÍD pesti hídfőjének szomszédságában, egy tízemeletes, rendezett, liftes társasház 4. emeleti lakásában kiadó egy 7 nm-es, KÜLÖN BEJÁRATÚ, kulccsal zárható, ERKÉLYES, részben bútorozott, világos, fiatalos, igényes SZOBA.
Az ingatlanban 4 HÁLÓSZOBA, egy ÉTKEZŐS KONYHA, egy kádas fürdőszoba, egy külön WC és egy közlekedő került kialakításra. A szobához egy 4 nm-es, DUNAI PANORÁMÁS, PRIVÁT LOGGIA tartozik. A konyha gáztűzhellyel, hűtővel, mikrohullámú sütővel és teljes étkészlettel felszerelt, mosógép pedig a fürdőszobában található. A közlekedőben lévő BEÉPÍTETT SZEKRÉNYEK remek tárolási alternatívaként szolgálnak. A lakás többi szobájában szintén 1-1 albérlő lakik, így a konyha, a fürdőszoba, a WC és az előszoba velük közösen használható.
A meleget télen távfűtés biztosítja. Parkolásra az utcán van lehetőség.
A közlekedés a belváros irányába kiváló (M3 metró, 1-es villamos, 15-ös, 26-os, 34-es, 106-os, 115-ös busz). A RÓBERT KÁROLY KÖRÚT, a DÓZSA GYÖRGY ÚT, a VÁCI ÚT és a SZENTLÉLEK TÉR is percek alatt elérhető. A közelben megtalálható minden, ami a hétköznapi élethez szükséges.

Közös költség + rezsi: A teljes rezsiköltség 1/4-e
Rezsi: Fogyasztás szerint fizetendő. A lakás egyedi mérőórákkal felszerelt. (Távhő: 18 ezer HUF/hó)

AZONNAL költözhető!

Bérleti díj: 45 ezer HUF/hó+rezsi+kaució
Érdeklődni: Vöő Gergely
Hívjon bizalommal a nap bármely szakában, valamint hétvégén is!
I also speak English.

A bérlők részére a közvetítés ingyenes!

  • összkomfortos
  • távfűtés
  • lift van
  • Épület emelet: 4.
  • erkély

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022