Budapest lakás kiadó, 1 szobásBudapest lakás kiadó, 1 szobásBudapest lakás kiadó, 1 szobásBudapest lakás kiadó, 1 szobásBudapest lakás kiadó, 1 szobásBudapest lakás kiadó, 1 szobásBudapest lakás kiadó, 1 szobásBudapest lakás kiadó, 1 szobásBudapest lakás kiadó, 1 szobásBudapest lakás kiadó, 1 szobásBudapest lakás kiadó, 1 szobásBudapest lakás kiadó, 1 szobásBudapest lakás kiadó, 1 szobásBudapest lakás kiadó, 1 szobásBudapest lakás kiadó, 1 szobásBudapest lakás kiadó, 1 szobásBudapest lakás kiadó, 1 szobásBudapest lakás kiadó, 1 szobásBudapest lakás kiadó, 1 szobásBudapest lakás kiadó, 1 szobás
Budapest lakás kiadó, 1 szobás
115 E Ft/hó
3,7 E Ft/hó/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Budapest lakás kiadó, 1 szobás
Budapest lakás kiadó, 1 szobás
115 E Ft/hó
3,7 E Ft/hó/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 623 0557
ReferensVöő Gergely
Telefonálok

Kiadó lakás
Budapest lakás kiadó, 1 szobás

31 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

XIII. kerületben, ÚJLIPÓTVÁROSBAN, a SZENT ISTVÁN PARK szomszédságában, a Hollán Ernő utcában, egy ötemeletes, liftes, zárt lépcsőházas, Bauhaus téglaépület 3. emeletén kiadó egy 31 nm-es, 1 SZOBA + HÁLÓFÜLKÉS, FELÚJÍTOTT, fiatalos, modern bútorokkal berendezett és teljes körűen gépesített, világos, igényes lakás.
Az ingatlanban egy nappali, egy hálófülke, egy zuhanyzós fürdőszoba és egy előtér került kialakításra. A szobák egybenyílóak. A konyha gázfőzőlappal, hűtőszekrénnyel és mikrohullámú sütővel felszerelt. A hálófülkében lévő BEÉPÍTETT SZEKRÉNY remek tárolási alternatívaként szolgál. Az északnyugati tájolású ablakok a forgalommentes utcára néznek. A lakás a pesti rakpart közelségének ellenére is kifejezetten csendes.
Télen a meleget házközponti fűtésrendszer biztosítja egyedi méréssel. Parkolásra az utcán van lehetőség, illetve a közelben autóbeálló is bérelhető.
A közlekedés minden irányba kiváló (M3 metró, 2-es, 4-es, 6-os, 14-es villamos, 15-ös, 115-ös busz, 75-ös, 76-os trolibuszok). A LEHEL TÉR, a NYUGATI PÁLYAUDVAR, a VÁCI ÚT, a SZENT ISTVÁN PARK, a MARGITSZIGET és a WESTEND CITY CENTER bevásárlóközpont is percek alatt elérhető. A közelben megtalálható minden, ami a hétköznapi élethez szükséges.

Közös költség: 19 ezer HUF/hó (Ebben benne van a fűtés átalány, a víz és a csatornadíj is.)
Rezsi: Fogyasztás szerint fizetendő. A lakás egyedi mérőórákkal felszerelt.

AZONNAL költözhető!

Bérleti díj: 115 ezer HUF/hó+rezsi+kaució
Érdeklődni: Vöő Gergely
Hívjon bizalommal a nap bármely szakában, valamint hétvégén is!
I also speak English.

A bérlők részére a közvetítés ingyenes!

  • összkomfortos
  • házközponti egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 3.

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021