Kiadó 2 szobás lakás Istenhegyen, Budapest, Zsibói utcaKiadó 2 szobás lakás Istenhegyen, Budapest, Zsibói utcaKiadó 2 szobás lakás Istenhegyen, Budapest, Zsibói utcaKiadó 2 szobás lakás Istenhegyen, Budapest, Zsibói utcaKiadó 2 szobás lakás Istenhegyen, Budapest, Zsibói utcaKiadó 2 szobás lakás Istenhegyen, Budapest, Zsibói utcaKiadó 2 szobás lakás Istenhegyen, Budapest, Zsibói utcaKiadó 2 szobás lakás Istenhegyen, Budapest, Zsibói utcaKiadó 2 szobás lakás Istenhegyen, Budapest, Zsibói utcaKiadó 2 szobás lakás Istenhegyen, Budapest, Zsibói utcaKiadó 2 szobás lakás Istenhegyen, Budapest, Zsibói utcaKiadó 2 szobás lakás Istenhegyen, Budapest, Zsibói utcaKiadó 2 szobás lakás Istenhegyen, Budapest, Zsibói utcaKiadó 2 szobás lakás Istenhegyen, Budapest, Zsibói utca
Kiadó 2 szobás lakás Istenhegyen, Budapest, Zsibói utca
140 E Ft/hó
2,6 E Ft/hó/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Kiadó 2 szobás lakás Istenhegyen, Budapest, Zsibói utca
Kiadó 2 szobás lakás Istenhegyen, Budapest, Zsibói utca
140 E Ft/hó
2,6 E Ft/hó/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 30 505 0813
ReferensAblaka Paloma
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó lakás
Kiadó 2 szobás lakás Istenhegyen, Budapest, Zsibói utca

54 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budapest XII. kerületében, az Orbán tér felett helyezkedik el, csendes, nyugodt környezetben, mégis közel a város szívéhez. A környéken sok sétára, kirándulásra van lehetőség, hiszen közel van a Normafa, a Svábhegy és a Libegő. Tömegközlekedése szintén kiváló. A 21, 21A busszal gyorsan elérhetjük a Széll Kálmán teret, a 212-es busszal pedig egészen a Boráros térig utazhatunk. A közelben óvoda, iskola és játszótér, gyógyszertár, közért található.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű társasház 1966-ban épült. A lépcsőház jól karbantartott, a villanyvezetékek idén lettek kicserélve. Az épületben található mind a 12 lakás a lépcsőházból nyílik, Az épületet gondozott kert veszi körbe.
LAKÁS JELLEMZŐI:
Az 54 nm-es lakás a társasház 1. emeletén található. A több ponton záródó biztonsági bejárati ajtón belépve) a közlekedőbe érkezünk. Az ajtóval szemben található a kamrás, ablakos konyha. A közlekedőn haladva van a WC és a fürdőszoba. A közlekedő végén található a nappali, utána a szoba, ahonnan ki tudunk menni az erkélyre. A lakáson belül a villanyvezetékek cseréje 2 éve megtörtént. Az ingatlan részben bútorozott, azonnal birtokba vehető!
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 54 nm
- nappali: 23 nm
- szoba: 14 nm
- konyha: 6 nm
- fürdő: 3 nm
- kamra: 2 nm
- erkély: 4 nm
Belmagasság: 2,65 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést gázkonvektor látja el, a meleg vízellátást pedig gázüzemű átfolyós vízmelegítő biztosítja.
KÖLTSÉGEK:
Közös költség: 15.200 Ft, amely magába foglalja a vízfogyasztást, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást és a biztosítást.
- Téli rezsi: A leghidegebb téli hónapokban is csupán 30.000 Ft-os rezsi számlára lehet számítani.
TÁROLÓ:
A pincében található egy 3 négyzetméteres, külön ehhez a lakáshoz tartozó, zárható, száraz tároló helyiség.
PARKOLÁS:
A parkolásra a ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik.
BÉRLET FELTÉTELEI:
A bérlethez 2 havi kaució szükséges. A lakásban dohányzás NEM lehetséges, kisállat előzetes egyeztetés alapján hozható. Az ingatlan hosszútávra, de minimum egy évre kiadó. A rezsifizetés költségelőleg-fizetéssel és negyedévi elszámolással megoldható. A tulajdonos nyugodt életmódú bérlő jelentkezését várja.
Bérleti díj: 140.000 Ft/hó

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 1.
  • erkély

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020