Budapesti albérlet, Németvölgy, 1 szobásBudapesti albérlet, Németvölgy, 1 szobásBudapesti albérlet, Németvölgy, 1 szobásBudapesti albérlet, Németvölgy, 1 szobásBudapesti albérlet, Németvölgy, 1 szobásBudapesti albérlet, Németvölgy, 1 szobásBudapesti albérlet, Németvölgy, 1 szobásBudapesti albérlet, Németvölgy, 1 szobásBudapesti albérlet, Németvölgy, 1 szobásBudapesti albérlet, Németvölgy, 1 szobásBudapesti albérlet, Németvölgy, 1 szobásBudapesti albérlet, Németvölgy, 1 szobásBudapesti albérlet, Németvölgy, 1 szobásBudapesti albérlet, Németvölgy, 1 szobásBudapesti albérlet, Németvölgy, 1 szobásBudapesti albérlet, Németvölgy, 1 szobásBudapesti albérlet, Németvölgy, 1 szobásBudapesti albérlet, Németvölgy, 1 szobás
Budapesti albérlet, Németvölgy, 1 szobás
140 E Ft/hó
3,5 E Ft/hó/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Budapesti albérlet, Németvölgy, 1 szobás
Budapesti albérlet, Németvölgy, 1 szobás
140 E Ft/hó
3,5 E Ft/hó/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 70 316 0840
ReferensZsiros Ildikó
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó lakás
Budapesti albérlet, Németvölgy, 1 szobás

40 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

INGATLAN HELYSZÍNE:
A XII. kerületben, Sashegy lábánál, Németvölgy kedvelt mellékutcájában található az ingatlan, a Mom park és Gesztenyéskert közelében. Közlekedése autóval és tömegközlekedéssel is kiváló. Pár perc sétatávolságra található többek között a 8-as, 110-es és 112-es autóbusz, valamint az 17-es és 61-es villamos megállója, amelyekkel eljuthatunk a Belváros, a Széll Kálmán tér és a Móricz Zsigmond körtér irányába. Infrastrukturálisan jól ellátott, a közeli Mom parkban és Hegyvidék bevásárlóközpontban számos üzlet és szolgáltatás elérhető. A közeli Mom Sportban uszoda is megtalálható. A környékbeli csendes utcák remek lehetőséget biztosítanak a sétákhoz, kocogáshoz, kerékpározáshoz, családi programokhoz.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, lapos tetős, jó állapotú társasház a 60-as években épült, földszint + 3 emeletes, a lakások zárt lépcsőházból nyílnak. Az épületben nemrég történt meg a villamoshálózat cseréje. A lépcsőház tiszta, rendezett állapotú. Az épületet hatalmas gondozott kert veszi körül.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A 40nm-es, 1 szoba + nagy étkezőkonyhás, szépen, fiatalosan felújított, csendes, zöld belső kertre néző, nyugati tájolású kiadó lakás az épület magasföldszintjén található, bejárata a zárt lépcsőházból nyílik. Az ingatlant 7 évvel ezelőtt teljes körűen felújították, nyílászárókat, villamos- vízhálózatot és fűtésrendszert, hideg-meleg burkolatokat cserélték. Az ablakokra elektromos biztonsági redőny került. A konyhában szép állapotú, beépített, gépesített (hűtő fagyasztóval, kerámia lapos tűzhely, villanysütő, elszívó) található. A zuhanyzós fürdőszobában található a wc, valamint egy mosógép, mely szintén a lakás tartozéka. A lakás rezsije roppant alacsony.
Kiválóan alkalmas egyedülállóknak, vagy pároknak egyaránt.
A lakás tiszta, azonnal költözhető állapotban, minimum 1 évre, 2 havi kaucióval bérbeadó. Kisállat nem hozható, dohányzás nem megengedett.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 40 nm
- Szoba: 26 nm
- Konyha: 7 nm
- Fürdő: 3,5 nm
- Előszoba: 3,5 nm
Belmagasság: 2,7 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet Saunier Duval turbó kombi cirkó kazán biztosítja. A fűtés és a víz díja is fogyasztás szerint, mérőórák alapján kerül kiszámításra.
KÖLTSÉGEK:
- Közös költség: 9,120 Ft, amely magába foglalja a ház üzemeltetési költségeit
- Fűtés: téli hónapokban 10.000 Ft körül alakul
- Vízdíj: 1 főre számítva kb. 3.500 Ft 2 hónapra
- Villany: maximum 4.000 Ft havonta
TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy kb. 5 nm-es saját tároló a pincében.
PARKOLÁS:
Az utcán, fizető övezetben kényelmesen parkolhatunk, mindig van hely a ház előtt. A szomszédos utcákban már ingyenes a parkolás.
BÉRLET FELTÉTELEI:
A bérlethez 2 havi kaució szükséges, minimális bérlési idő 1 év. Kisállat a lakásba nem vihető, dohányzás nem megengedett. A lakás bútorozatlanul bérbeadó, a fentebb felsorolt és képeken is látható berendezési tárgyakkal együtt.
Bérleti díj: 140 ezer Ft/hó + rezsi
Lotus House azonosító: 402
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: földszint

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020