Budapest, XII. kerület Tartsay Vilmos utcaBudapest, XII. kerület Tartsay Vilmos utcaBudapest, XII. kerület Tartsay Vilmos utcaBudapest, XII. kerület Tartsay Vilmos utcaBudapest, XII. kerület Tartsay Vilmos utcaBudapest, XII. kerület Tartsay Vilmos utcaBudapest, XII. kerület Tartsay Vilmos utcaBudapest, XII. kerület Tartsay Vilmos utcaBudapest, XII. kerület Tartsay Vilmos utcaBudapest, XII. kerület Tartsay Vilmos utcaBudapest, XII. kerület Tartsay Vilmos utcaBudapest, XII. kerület Tartsay Vilmos utcaBudapest, XII. kerület Tartsay Vilmos utcaBudapest, XII. kerület Tartsay Vilmos utcaBudapest, XII. kerület Tartsay Vilmos utcaBudapest, XII. kerület Tartsay Vilmos utcaBudapest, XII. kerület Tartsay Vilmos utcaBudapest, XII. kerület Tartsay Vilmos utcaBudapest, XII. kerület Tartsay Vilmos utcaBudapest, XII. kerület Tartsay Vilmos utca
Budapest, XII. kerület Tartsay Vilmos utca
320 E Ft/hó
3,2 E Ft/hó/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Budapest, XII. kerület Tartsay Vilmos utca
Budapest, XII. kerület Tartsay Vilmos utca
320 E Ft/hó
3,2 E Ft/hó/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 360 9358
ReferensGereben Éva
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó lakás
Budapest, XII. kerület Tartsay Vilmos utca

100 m2alapterület
4szoba
tégla építésű
állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda XII. kerületének két fontos csomópontjához, a BAH- csomóponthoz és a Déli pályaudvarhoz is közel található ez az ingatlan, melyet több villamos- és buszjárat is érint. A közelben jár a 105-ös és a 8-as busz is, de közel található a 61-es villamos megállója is. Ezekkel perceken belül elérhető a Mammut bevásárló központ és a Széna téri piac. A MOM Park 2 perc séta. A Széll Kálmán tér és a BAH - csomópont közelsége tovább könnyíti, hogy tömegközlekedéssel Buda bármelyik részére, illetve a pesti belvárosba is gyorsan eljuthassunk. A MOM Park és a Hegyvidéki Bevásárlóközpont könnyen megközelíthető, ahol bevásárlásra és sportolásra is lehetőség van. A közelben óvoda, iskola, játszóterek is megtalálhatóak. A természet kedvelőknek kiváló célpont lehet a Kis-Sváb-hegy vagy a Gesztenyés-kert, de a Normafa is percek alatt elérhető számtalan túraútvonallal.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 5 szintes, téglaépítésű, lapos tetős társasház az 1920-as években épült. Az épület jó állapotú, lift nincs.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A 100 nm-es, jó állapotú, 4 szobás, balkonnal rendelkező lakás összkomfortos és a társasház 2. emeletén található, lift nincs az épületben. A lakás (DK-NY) fekvésének köszönhetően világos, napsütötte, kertre néző. A lakás igazán világos és tágas a nagy tereknek köszönhetően. A szobák egybe és külön nyílóak is. A konyha is kellemesen tágas, így itt kapott helyet az étkező. Az ingatlan bútorozottan kerül bérbe adásra és azonnal költözhető. (Csak lakásnak bérbe adó)
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 100 nm + 4,33 nm balkon
- Nappali: 25 nm
- Szoba: 18,5 nm
- Szoba: 17,3 nm
- Szoba: 11 nm
- Fürdő: 5,5 nm
- Konyha + étkező: 11,5 nm
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet cirkórendszer biztosítja. Az ingatlan gépesített.
KÖLTSÉGEK:
A közös költség 15.500 Ft, amely magába foglalja a szokásos dolgokat.
PARKOLÁS:
A ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra. ( Fizető övezet).
BÉRLET FELTÉTELEI:
A bérlethez 2 havi kaució szükséges. Kisállat a lakásba nem vihető. Dohányzás a lakásban nem megengedett.
A lakás bútorozva kiadó.
Az ingatlan hosszútávra min: 2 évre kiadó.
Bérleti díj:
1000 EU / hó, 2 fő esetén.
1200 EU / hó, 4 fő esetén ( 2 felnőtt és 2 gyerek)
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 2.
  • erkély

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020