Budapest, XII. kerület Kernstok Károly térBudapest, XII. kerület Kernstok Károly térBudapest, XII. kerület Kernstok Károly térBudapest, XII. kerület Kernstok Károly térBudapest, XII. kerület Kernstok Károly térBudapest, XII. kerület Kernstok Károly térBudapest, XII. kerület Kernstok Károly térBudapest, XII. kerület Kernstok Károly térBudapest, XII. kerület Kernstok Károly térBudapest, XII. kerület Kernstok Károly térBudapest, XII. kerület Kernstok Károly térBudapest, XII. kerület Kernstok Károly térBudapest, XII. kerület Kernstok Károly térBudapest, XII. kerület Kernstok Károly térBudapest, XII. kerület Kernstok Károly térBudapest, XII. kerület Kernstok Károly tér
Budapest, XII. kerület Kernstok Károly tér
339 E Ft/hó
3,4 E Ft/hó/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Budapest, XII. kerület Kernstok Károly tér
Budapest, XII. kerület Kernstok Károly tér
339 E Ft/hó
3,4 E Ft/hó/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 1 701 2747
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensGürtler Tamara
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó lakás
Budapest, XII. kerület Kernstok Károly tér

100 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Új építésű
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

I speak English as well as German. / Ich spreche Deutsch so wohl als auch Englisch.

Kiadó a XII. kerületben, a Németvölgyben, egy 100 m2-es, 3 szobás, felújított lakás, panorámás terasszal és saját teremgarázs hellyel.

Az ingatlan egy 2000 körül épült, 6 lakásos, lift nélküli társasház (hivatalosan) 2. emeletén található. A földrajzi viszonyok miatt azonban igazából 1. emelet. A társasház szépen karbantartott, jó lakóközösséggel és biztos anyagiakkal rendelkezik. Az épületet gondozott kert övezi.

Helyiségei: amerikai konyhás nappali; 2 hálószoba; 1 kádas és zuhanykabinos fürdő; külön WC; nagy zöldre néző terasz, kamra, 1 teremgarázshely, 1 tároló (2-3 m2).

A lakás jelenleg bútorozott (lásd. képek) és gépesített (gáz főzőlap, elektromos sütő, mosó- és mosogatógép). A burkolatok jó minőségűek, a szobákban rendes szalagparketta, a konyhában és vizes helyiségekben járólap. Minden ablakon redőny van.

A közös költség ca. 23.000 Ft, mely tartalmazza a korlátlan hidegvíz fogyasztást, a kertgondozást, a szemétszállítást, a házbiztosítást, az épülettakarítást, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és az egyéb szokásos közös költségeket az épületben. A fűtés házközponti, egyedi méréssel. A gáz és a villany használat mennyiségének mérése lakásonkénti egyedi mérővel.

A környék és az ingatlan elhelyezkedése nagyon jó. Közel a MOM park, ahol rengeteg üzlet, szolgáltató, posta, gyógyszertár, stb. található. A környéken orvos, iskola, éttermek, cukrászdák és bőven akad szórakozosási, kikapcsolódási és sportolási lehetőség is.

Rövid sétára van a villamos- és buszmegálló (Apor Vilmos tér), ahonnan gyorsan elérhet több közlekedési csomópontot és más járatokat (Széll Kálmán tér, Déli pályaudvar). A belváros 20 perc alatt elérhető.

KISÁLLAT NEM HOZHATÓ!!!

A DOHÁNYZÁS NEM MEGENGEDETT! Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra! 2 havi kaucióval és min. 1 évre bérelhető!

Ha elnyerte a tetszését vagy további kérdése van, ill. a megtekintéssel kapcsolatban, hívjon bármikor – AKÁR HÉTVÉGÉN IS – bizalommal! Állok rendelkezésére Viber-en vagy Whatsapp-on is!!!

A közvetítés lakást kereső ügyfeleink számára díjtalan!

Amennyiben Önnek is van eladó vagy kiadó ingatlana, állunk rendelkezésére 15 éves szakmai tapasztalattal, személyre szabott jutalékkal és teljes lebonyolítással.

  • egyéb fűtés
  • Épület emelet: 2.
  • terasz
  • parkolás garázs

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020