Kiadó lakás, Budapest, Lágymányoson, 113 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Lágymányoson, 113 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Lágymányoson, 113 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Lágymányoson, 113 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Lágymányoson, 113 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Lágymányoson, 113 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Lágymányoson, 113 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Lágymányoson, 113 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Lágymányoson, 113 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Lágymányoson, 113 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Lágymányoson, 113 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Lágymányoson, 113 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Lágymányoson, 113 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Lágymányoson, 113 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Lágymányoson, 113 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Lágymányoson, 113 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Lágymányoson, 113 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Lágymányoson, 113 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Lágymányoson, 113 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Lágymányoson, 113 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Lágymányoson, 113 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Lágymányoson, 113 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Lágymányoson, 113 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Lágymányoson, 113 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Lágymányoson, 113 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Lágymányoson, 113 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Lágymányoson, 113 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Lágymányoson, 113 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Lágymányoson, 113 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Lágymányoson, 113 négyzetméteres
Kiadó lakás, Budapest, Lágymányoson, 113 négyzetméteres
535 E Ft/hó
4,7 E Ft/hó/m2
  • 30 fotó
  • Térkép
Kiadó lakás, Budapest, Lágymányoson, 113 négyzetméteres
Kiadó lakás, Budapest, Lágymányoson, 113 négyzetméteres
535 E Ft/hó
4,7 E Ft/hó/m2
  • 30 fotó
  • Térkép
ReferensZsiros Ildikó
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó lakás
Kiadó lakás, Budapest, Lágymányoson, 113 négyzetméteres

113 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan XI. kerület frekventált részén, a Bartók Béla úton, a Szent Gellért tér közvetlen közelében helyezkedik el. Tömegközlekedéssel és autóval is gyorsan elérhető a belváros. A Szent Gellért tér 4-es metró néhány lépésre található, de akár a Bartók Béla úton közlekedő villamosokkal, buszokkal is gyorsan elérhető a pesti belváros. A közelben az Allee bevásárlóközpont, a Fehérvári úti piac, orvosi rendelő, posta és több oktatási intézmény is található. Ezen kívül itt található a kerület kulturális életének központja: a környéken rengeteg galéria és kávézó is megtalálható. Nem kell messzire mennünk, ha sétálni szeretnénk a közeli Gellért-hegyen vagy a Duna-parton.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, függőfolyosós, klasszikus polgári társasház földszint + 3 emeletes, körülbelül 25-30 lakásos. A ház folyamatosan karbantartott, belső része frissen felújított, nagyon jó lakóközösséggel. Az épületben lift üzemel.

LAKÁS JELLEMZŐI:
Bérbeadásra kínálunk egy igazán exkluzív, frissen felújított, 2. emeleti, 113nm-es, 3 szobás, erkélyes apartmant, mely akár két külön lakásként is használható, két külön bejárattal megközelíthető. Így kitűnő lehetőség lehet azok számára, akik az otthonukon belül szeretnének kialakítani egy akár ügyfél fogadására is alkalmas irodát anélkül, hogy az intim szférába betekintést engednének. De ideális lehet akár két generáció szeparálódására is. További előnye, hogy ugyan Buda nyüzsgő központjában található, a lakásban ebből mit sem érezni, hiszen 3 rétegű, egyedileg gyártott nyílászárókat építettek be, melyek tökéletesen hangszigetelnek, továbbá elektromos alumínium redőnnyel felszereltek.
Az ingatlan belsőépítész bevonásával, prémium kategóriás anyagok felhasználásával újult meg. Berendezése és felszereltsége egyaránt magas színvonalú. 3,7 méteres belmagasságánál fogva, valamint az átgondolt alaprajznak, szép tereknek, és a kiváló benapozottságnak köszönhetően rendkívül tágas. Nem csak nappalija, de szobái is nagyméretűek, jól berendezhetőek. A nagyszobából léphetünk ki a hangulatos kis erkélyre, és ugyanebben a szobában találjuk a régi cserépkályhát, melyet a tulajdonos megőrzött, felújított. Étkező-konyhája igényes beépített bútorral, gépekkel felszerelt. Az ingatlanban két fürdőszoba wc-vel, továbbá egy külön wc kézmosóval is kialakításra került.
A lakás 2 havi kaucióval, minimum 1 évre bérbeadó, azonnal költözhető. Bútorozottan kiadó, de igény esetén a tulajdonos el tudja vinni a bútorokat vagy a meglévők mellé tud még biztosítani további berendezési tárgyakat.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 113 nm + 2 nm erkély
- Szoba: 28,2 nm
- Szoba: 18,7 nm
- Szoba: 16,5 nm
- Étkező-konyha: 18,5 nm
- Fürdő: 6,7 nm
- Fürdő: 5,9 nm
- Wc: 1,1 nm
- Előszoba: 16,8 nm
- Kamra: 1,1 nm
Belmagasság: 3,7 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A lakás fűtését és meleg vizét új kombi belsőégésű, Bosch kazán szolgáltatja. Vízóra nincs, annak díját a közös költséggel együtt kell fizetni. A lakásban háromrétegű üveggel ellátott fa ablakok vannak, melyek elektromos alumínium redőnnyel felszereltek.

KÖLTSÉGEK:
- Közös költség: 32.000 Ft, mely magában foglalta a korlátlan vízfogyasztást és a házzal kapcsolatos összes üzemeltetési költséget
- Fűtés díj: körülbelül 20.000-25.000 Ft a téli hónapokban

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy saját, 15 nm-es tároló.

PARKOLÁS:
A ház előtti közterületen parkolhatunk fizető övezetben.

BÉRLET FELTÉTELEI:
A lakás 2 havi kaucióval, minimum 1 évre bérbeadó, azonnal költözhető. Kisállat és dohányzás nem megengedett. A lakás bútorozottan kiadó, de igény esetén a tulajdonos el tudja vinni a bútorokat vagy a meglévők mellé tud még biztosítani. A konyha teljesen gépesített.

Bérleti díj: 1.500 EUR/hó

Lotus House azonosító: 714
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: 2.
  • terasz

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020