Kiadó 2 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Lágymányosi utcaKiadó 2 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Lágymányosi utcaKiadó 2 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Lágymányosi utcaKiadó 2 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Lágymányosi utcaKiadó 2 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Lágymányosi utcaKiadó 2 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Lágymányosi utcaKiadó 2 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Lágymányosi utcaKiadó 2 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Lágymányosi utcaKiadó 2 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Lágymányosi utcaKiadó 2 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Lágymányosi utcaKiadó 2 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Lágymányosi utcaKiadó 2 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Lágymányosi utcaKiadó 2 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Lágymányosi utcaKiadó 2 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Lágymányosi utcaKiadó 2 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Lágymányosi utcaKiadó 2 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Lágymányosi utcaKiadó 2 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Lágymányosi utcaKiadó 2 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Lágymányosi utcaKiadó 2 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Lágymányosi utcaKiadó 2 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Lágymányosi utca
Kiadó 2 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Lágymányosi utca
150 E Ft/hó
1,7 E Ft/hó/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Kiadó 2 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Lágymányosi utca
Kiadó 2 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Lágymányosi utca
150 E Ft/hó
1,7 E Ft/hó/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 773 0913
ReferensHannig Dr. Éva
Telefonálok

Kiadó lakás
Kiadó 2 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Lágymányosi utca

89 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Akár iroda, akár lakás céljára ideális választás!
INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a XI. kerület frekventált részén, Lágymányoson, a Móricz Zsigmond körtér közelében helyezkedik el egy mellékutcában. Tömegközlekedése kiváló, itt található a 4-es metró megállója, illetve nagyon sokféle villamos és busz között válogathatunk, bármerre is induljunk. Éjszakai járat segítségével a Belvárosból is hamar hazatérhetünk. A környéken kiváló az infrastruktúra, számos üzlet, bolt, vendéglő, étterem, kávézó, iskola, posta, bank található a közelben, de gyalogtávolságban van az Allee, a Fehérvári úti piac és a rendelőintézet is. Az M1-M7 autópálya gyors megközelíthetőséget biztosít a budaörsi bevásárlóközpontokhoz is (Tesco, Auchan, Kika, Praktiker, IKEA). Nem kell messze mennünk, ha kikapcsolódni szeretnénk a közeli Feneketlen-tónál, a Gellért-hegyen vagy az Egyetemisták parkjában.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, sátortetős, liftes polgári épület, amely az 1928-ban épült, hatemeletes, 54 lakás és két iroda található benne, melyek a lépcsőházból, illetve függőfolyosóról nyílnak. A ház rendszeresen karbantartott, jó állapotú, kulturált lakóközösségű. Az emeletek megközelítését felújított lift segíti.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A bérlésre kínált ingatlan az épületben harmadik emeletén található és a lépcsőházból nyílik. A lakás kimondottan jó állapotú, igényes, bútorozott, gépesített.
A lakásba belépve az előszobába érünk, amelyben beépített szekrény segíti a kabátok, cipők kényelmes elhelyezését. Innen nyílik a külön WC, mely ablakos, valamint az étkező és egy kis előtér, mely a fürdőbe, konyhába, háztartási helyiségbe vezet. Az ablakos étkező kialakítása igazi nagypolgári életérzést tükröz. Innen tudunk belépni a nagyobb szobába, amelyben körbe beépített polcos szekrények vannak az íróasztal, fotelek mellett. A kisebb szoba mind innen, mind a fürdőszobából elérhető és nagyméretű gardróbszekrény is beépítésre került benne. A konyha méreténél és berendezésénél fogva étkezésre is alkalmas, teljes körűen gépesített és felszerelt.
Irodai használat esetén a hálószobabútor, esetleg némi apróság megegyezés szerint nem képezi a bérlet tárgyát.
A lakás 2019. május 1. napja után vehető birtokba.
LAKÁS MÉRETEI:
A kiadó alapterülete 89nm. A szobák 23,6nm és 21,7nm, az étkező 17,6nm nagyságú, míg a konyha 9,9nm.
Belmagasság: 3m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A fűtést és a meleg vizet a Távfűtő Művek biztosítja egyedi mérési lehetőség mellett. Az elhasznált víz mennyiségének mérésére külön vízóra került felszerelésre.
KÖLTSÉGEK:
A közös költség 17.300,- Ft, míg a Távfűtő Művek számlája jelenleg 25eFt. A fogyasztások mérőóra szerint alakulnak. Az eddigi használat mellett a lakás teljes, fentieket is magában foglaló rezsije maximálisan 70eFt körül alakult.
PARKOLÁS:
Parkolni közterületen, az utcán lehetséges. A környéken bérelhető akár beállóhely is.
BÉRLET FELTÉTELEI:
A lakás birtokba vételéhez két havi kaució és az első havi bérleti díj megfizetése szükséges, valamint a bérleti szerződés aláírása és közjegyző előtti megerősítése. A lakásban dohányozni és kisállatot tartani nem lehet. A lakás elsődlegesen egyedülállók, illetőleg párok számára kiadó.
Bérleti díja: 150.000,- forint + két havi kaució + rezsi
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

  • távfűtés egyedi méréssel
  • Épület emelet: 3.
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019