Budapesti albérlet, Gellérthegy, 2+1 szobásBudapesti albérlet, Gellérthegy, 2+1 szobásBudapesti albérlet, Gellérthegy, 2+1 szobásBudapesti albérlet, Gellérthegy, 2+1 szobásBudapesti albérlet, Gellérthegy, 2+1 szobásBudapesti albérlet, Gellérthegy, 2+1 szobásBudapesti albérlet, Gellérthegy, 2+1 szobásBudapesti albérlet, Gellérthegy, 2+1 szobásBudapesti albérlet, Gellérthegy, 2+1 szobásBudapesti albérlet, Gellérthegy, 2+1 szobásBudapesti albérlet, Gellérthegy, 2+1 szobás
Budapesti albérlet, Gellérthegy, 2+1 szobás
270 E Ft/hó
4,1 E Ft/hó/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Budapesti albérlet, Gellérthegy, 2+1 szobás
Budapesti albérlet, Gellérthegy, 2+1 szobás
270 E Ft/hó
4,1 E Ft/hó/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 20 486 1222
ReferensPóta András
Telefonálok

Kiadó lakás
Budapesti albérlet, Gellérthegy, 2+1 szobás

66 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a Gellért-hegyen, egy csendes mellékutcában, zöld környezetben helyezkedik el, de mégis jó közlekedés mellett. A közelben közlekedik a 27-es busz, amellyel hamar elérhetjük a Móricz Zsigmond körtért, ahonnan számtalan villamos-, buszjárattal, valamint az M4 járattal utazhatunk tovább. A körtér közelsége meghatározza a kiváló infrastruktúrát, akár gyalogosan is hamar megközelíthetjük az Alléé bevásárlóközpontot, a Fehérvári úti piacot, rendelőintézetet, postát, bankfiókokat, de a környéken számtalan szolgáltatót, üzletet, vendéglőt, éttermet, iskolát is találunk. Több sétalehetőségre, kikapcsolódásra alkalmas hely is kínálkozik, mint pl. a Gellért-hegy, Feneketlen-tó, Duna-part. Autóval is hamar elérhetjük az M1-M7 autópályát, amely gyors összeköttetést biztosít a budaörsi bevásárlóközpontokhoz (Tesco, Auchan, Metro, Praktiker, Kika, Ikea, Media Markt).
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A ház a múlt század hetvenes éveiben épült. A téglaépítésű, lapostetős, földszint + kétemeletes épületben 12 lakás található. Az épület karbantartott, jó állapotú. A ház körüli kert gondozott, rendezett, a lakók közösen használhatják.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A 66nm-es felújított összkomfortos lakás a társasház 1. emeletén található, ahová lépcsőn jutunk fel. A lakás fekvésének köszönhetően világos, napsütötte, a nappaliból egy zöldre néző erkélyre léphetünk ki. A lakás 2+1 szobás, a nappaliból nyílik a nagyobb szoba, a közlekedőből a háló. A fürdő és a WC külön helyiségben található. A konyha ablakos, tágas, egy étkező asztal is elfér benne. A lakás gépesített, megegyezés szerint, bútorozottan, vagy üresen is bérelhető. Az épület gondozott, közös kertjét a lakók szabadon használhatják.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 66 nm
- Nappali: 20 nm
- Fürdő: 4,1 nm
- Konyha: 9 nm
- Szoba: 12 nm
- Hálószoba: 8 nm
- Előszoba: 7,3 nm
- Gardrób: 5 nm
Belmagasság: 2,7 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet házközponti Vaillant gázcirkó kazán biztosítja. A fűtés a felszerelt egyedi mérők szerint, fogyasztás alapján kerül elszámolásra.
KÖLTSÉGEK:
A közös költség 13.000 Ft, amely magába foglalja  a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, és az alap szintű kertgondozást.
TÁROLÓ:
A lakásban van gardrób ami segít a tárolásban.
PARKOLÁS:
A ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra.
BÉRLET FELTÉTELEI:
A bérlethez 3 havi kaució szükséges. Kisállat a lakásba nem vihető. Dohányzás a lakásban nem lehetséges.
A lakás bútorozva (alap felszereltség), vagy igény esetén bútorozatlanul is kiadó.
Az ingatlan csak hosszú távra, minimum egy évre kiadó.
Bérleti díj: 270 ezer Ft/hó
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 1.
  • erkély
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019