Budapesti albérlet, Spanyolrét, 3 szobásBudapesti albérlet, Spanyolrét, 3 szobásBudapesti albérlet, Spanyolrét, 3 szobásBudapesti albérlet, Spanyolrét, 3 szobásBudapesti albérlet, Spanyolrét, 3 szobásBudapesti albérlet, Spanyolrét, 3 szobásBudapesti albérlet, Spanyolrét, 3 szobásBudapesti albérlet, Spanyolrét, 3 szobásBudapesti albérlet, Spanyolrét, 3 szobásBudapesti albérlet, Spanyolrét, 3 szobásBudapesti albérlet, Spanyolrét, 3 szobásBudapesti albérlet, Spanyolrét, 3 szobásBudapesti albérlet, Spanyolrét, 3 szobásBudapesti albérlet, Spanyolrét, 3 szobás
Budapesti albérlet, Spanyolrét, 3 szobás
280 E Ft/hó
3,3 E Ft/hó/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Budapesti albérlet, Spanyolrét, 3 szobás
Budapesti albérlet, Spanyolrét, 3 szobás
280 E Ft/hó
3,3 E Ft/hó/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
ReferensZsiros Ildikó
Telefonálok

Kiadó lakás
Budapesti albérlet, Spanyolrét, 3 szobás

85 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda XI. kerületének határán, csodaszép, csendes környezetben, Spanyolréten helyezkedik el az ingatlan. A szomszédos Budaörs és Gazdagrét jól ellátott, bevásárlási lehetőségek, iskolák, óvodák, posta, gyógyszertár, és még sok más elérhető 10 percen belül. Jó tömegközlekedéssel rendelkezik, hiszen több buszjárattal könnyen elérhető a Széll Kálmán tér, vagy a 4-es metró Kelenföldi végállomása. Autóval a Budaörsi úton, Egér úton kívül akár az M1, M7, M0 autópályák is segítségünkre lehetnek.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű társasház 2008-ban épült, újszerű állapotú. Parkosított környezetben, alacsony lakásszámú, liftes, modern épületek találhatóak, ezek egyikében helyezkedik el ez az ingatlan is. Az épület földszint + 3 emeletes. A földszinti kert és udvarok locsolásáról öntözőrendszer gondoskodik, így varázsolva természetes környezetet az otthonok köré. A lakóparkban játszóteret is kialakítottak kisgyermekes családok számára. Az egész lakóparkot kulturált lakóközösség jellemzi.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 80 nm-es, kitűnő beosztású, amerikai konyhás nappali + 2 szobás, újszerű állapotú lakás az épület földszintjén helyezkedik el, kertkapcsolattal és 16 nm-es terasszal. A lakás fekvésének köszönhetően napos, ablakai a csendes, belső kertre néznek. Az ablakos konyha teljesen gépesített: hűtő, sütő, főzőlap és mosogatógép is van. A kádas fürdőszobában wc is található, valamint ezen felül egy külön wc kézmosóval. Mosógépet a bérlőnek szükséges hoznia. Az előszoba és közlekedő beépített szekrényekkel felszerelt.
A lakás 2 havi kaució és 1 havi bérleti díj megfizetése mellett azonnal költözhető, hosszútávra, de minimum 1 évre kiadó. Kisgyermekkel is költözhető. Kisállat tartása és dohányzás nem megengedett.

LAKÁS MÉRETEI:
Lakás: 80 nm + terasz 16 nm

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és meleg vizet a házközponti kazánja szolgáltatja, melyhez egyedi mérésre alkalmas órák is felszerelésre kerültek. Minden fogyasztás egyedileg mérhető.

KÖLTSÉGEK:
- Közös költség: 32.000 Ft, mely tartalmazza a hideg-melegviz díját és a házzal kapcsolatos üzemletetési költségeket, úgy, mint kertgondozás, lépcsőház takarítás, szemétszállítás, felújítási alap stb.
- Fűtés: átalányban 27.000 Ft/hó
- Villany: fogyasztás szerint
- Teremgarázs és tároló közös költsége: kb. 3.500 Ft/hó

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy kb. 8 nm-es tároló a teremgarázs szinten, melyet a bérleti díj tartalmaz.

PARKOLÁS:
A lakáshoz tartozik egy teremgarázs hely, mely a bérleti díjon felül +20.000 Ft/hó.

Bérleti díj: 280.000 Ft/hó + teremgarázs 20.000 Ft/hó + rezsi

Lotus House azonosító: 1808

Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

  • házközponti egyedi méréssel
  • Épület emelet: földszint
  • terasz

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022